Ghost Recon: Breakpoint - jönnek a javítások

A Ubisoft borzasztó állapotban engedte piacra dobni a Ghost Recon: Breakpointot, ez pedig alaposan rányomta a bélyegét a kiadó jövőbeli terveire is. Most jöhet a kármentés, érkeznek a különböző javítások.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
Mondjuk az ingyen béta hétvége alatt nekem nem volt semmi bajom a gémmel azon túl, hogy egy olcsó Wildlands lehúzás az egész anélkűl, hogy bármi újat is hozzáraktak volna a helyszinen kivűl.

Toltam-toltam a hétvégén barátokkal, aztán utána vissza a Division 2-be, ami minden szempontból jobb multis lövölde, ugyancsak az Ubitól.
Amúgy a két utolsó AC-vel nagyot dobtak azoknak akik szeretik a stilust és a tartalom amit kiadnak hozzá példa értékű.
#11
#9: Nem az Open-world a baj a játékaikkal,hanem az,hogy képtelenek minőségi tartalommal kitölteni.Amikor megjelent anno az AC 2 és a Brotherhood,még észre lehetett venni a fejlődést a játékaikban,a Revelations már gyengébb volt,de a 3 rész megint bevezetett pár újdonságot.A Black flag-től kezdve viszont futószalagon gyártják és már nem is veszik a fáradtságot,hogy újítsanak.Rengeteg olyan játékuk van,ami egy másik játékuk mechanikájára épül,Watch dogs-crew páros például,vagy ott van a Skulls and bones ami egy az egyben az AC vitorlázása.
Ez a Gods and monsters is valami átgányolt Odyssey lesz.
Voltak a Ubisoft-nak jó játékai,de pillanatnyilag mindegyik széria a süllyesztőben tengődik,valódi új címekbe pedig nem is mernek fektetni.
De ez nem egyedi eset,az Activision és a 2k ugyanezt csinálja.
#10
Én nem értem ezeket....
Ezek nem tesztelik 1 gépen sem mielőtt vízre engedik ?
Nem úgy van mint pc-én ,hogy ezer hardver van és ha nincs kész a cucc meg minek árulják.....Igénytelenség és a pénzhez való mielőbbi hozzájutás fontosabb mi ? ???...
#9
#8: Őszintén: szerintem nem gyártanak szart, nekem az utóbbi két AC, a The Division 1-2 és a Ghost Recon: Wildlands is tetszett, sok időt öltem beléjük. Elismerem, nem mindenki szereti az open world játékokat, de túlzásnak érzem a fenti jelzőt. Semmi gond, van akinek nem jön be ez a stílus.
#8
#6: A Zubisoft módosította a profit-elvarasait 500+ milliorol 20+ milliora, szerinted szart gyártanak, vagy elkapkodták?
#7
Most bedobják a szánalmas road map-jüket a szánalmas játékukra? Mint ha az megoldás lenne bármire is a felhasználók kábításán kívül. Ez a road map vált ma azzá, mint 10 éve a "jön a peccs" szöveg. Az Atari 2600-as E.T. pariban van ezzel a játékkal, tököm nem tudja 25 év gaming után, hogy a faszba vehette meg ezt a szennyet egyetlen egy loser játékos is. ?
#6
Ezt most nagyon elkapkodták, pedig nagyon vártam (nekem a Wildlands igencsak tetszett). Értem, hogy idővel majd kipofozzák, de ez nincs rendben, inkább csúsztassák el. Rövid távon talán anyagilag nyereséges, de hosszabb távon károkat okoz (lásd az itteni kommentek fele is a Ubisoft minőségről szól), ami meg jelenni az üzleti jelentésben is. Ó, és egyébként már -20% kedvezmény van rá, nem semmi...
#5
igen igen az Ubisoft minőség ismét tarolt. Akkor ez kb jövő márciusban mikor 80%.os akcioval lesz elérhető, talán megéri kiprobálni. A mikrotrantakcios tartalom már csak hab a tortán...
#4
#3: Én is LoneWolf módban szeretek menni (mindennel, nem csak ezzel, Div1-2 is)

Sztem tuti nem lesz kötelező. A WL-ben is a játékosok visszajelzései, igényei miatt tették lehetővé, hogy AI társak nélkül is lehessen menni. Addig meg én mindig elküldtem őket egy távoli bokorba, hogy ott üljenek, és ne zavarjanak :)
#3
Remélem az MI által irányított társak "funkció" nem lesz kötelező, mert én kimondottan élvezem a magányos farkas szerepet a játékban.
#2
Végre egy értelmesebb hozzáállás, ha már igy elcseszték. Van mit javitani rajta bőven. Asszem akkor majd ez is olyan lesz, hogy kb. bő fél év múlva ha lesz ingyenes hétvége megnézem sikerült-e végre számomra is élvezhető játékot kreálni belőle, és akkor talán. A Division 1 is igy fogott meg, és a Crew 1 is anno. Fél év-egy év után már tök jók voltak, akkor megvettem őket, és rengeteg játszottam velük. A Ghost Recon WL már a megjelenéskor is elfogadható volt számomra, amin később csak tovább javitottak. Division 2 szintén.

De azért szvsz ezt nagyon nem igy kellett volna... Mindegy, spóroltak nekem egy kis pénzt, és addig is elvagyok a AC Odyssey-el. NG+ közel 200 óra, és most vettem meg a Season Pass-t, szóval a DLC-k még hátravannak. És nekem nem fullad unalomba egyáltalán. Ahogyan sok más ubi cim sem. Nekem legalábbis. Meg ahogy elnéztem elég sokaknak még rajtam kivül is, akik több ezer órákat is beletettek, és még mindig játszanak az olyanokkal mint a Divison 1-2, R6Siege.
#1
En szerintem az ubisoft szallitja a leg semmilyenebb jatekokat mostanaban. Ezalatt azt ertem, hogy egyik sem rossz, de total unalomba fullad minden jatekuk. Szerintem Meg az EA is jobb kiado ezeknel.