Nem lesz Battlefield jövőre, törölték az új NBA-t

Közzétette az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amely a közelgő konzolos generációváltás miatt több érdekességet is tartogatott. Jövőre például már biztosan Battlefield és NBA nélkül maradunk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#10: Te nem játszottál ezzel a játékkal, voltál már Rotterdamon vagy Arrason?
#10
#5: Nem tudom voltál e már faluban de 4 ház nem minősül falunak városnak meg főleg nem
#9
Összeségében ez pozitív szerintem, az hogy a Dragon Age 4et nem sietettik az valószínű az Anthem-nek tudtható be, így talán egy rendesen megcsinált folytatást kapunk, az Apex legends támogatása is jól hangzik, bár remélem hogy nem a mobilos piac fog előnyt élvezni a pc/konzollal szemben. Egy Command and Conquer remaster package-nek nagyon örülnék, leginkább a második résznek. Remélem hogy az EA visszavesz a félkész játékok kiadásából, a mikrotranzakciók nem feltétlenül rosszak ha nincsenek a játék fejlődési rendszérhez kötve.
#8
A Battlefield-el kapcsolatban pont erre számítottam. Az csak egy dolog, hogy itt van a küszöbön az új generáció, de pont 2021-ben lesz 10 éves a BF3, ami szerintem egy mérföldkö volt és a legjobb a Battlefieldek sorában. Tehát tökéletes idözítés is lenne visszatérni a modern érába. Remélem a találgatásaim be fognak igazolódni. Na meg persze a plusz fejlesztési idö valószínüleg jó hatással lesz a végleges produktumra.
#7
Szerintem egyébként addig lesz új kontenti is BFV-höz, ott van még keleti front is azt is megcsinálhatják.
#6
#3: Jó lett a BFV főleg most hogy jön pacific, te marhaságokat beszélsz a BF játékokban mindig is nagyobb területen játszódtak a csaták, és rendesen kivannak a pályák találva...
#5
#3: Gondolom te se sokat játszottál vele.Ebben is vannak városok,meg falvak,ráadásul rombolhatóal az épületek.Szerintem a Bf 5-ben még mindig élvezetesebb a 64 fős multi,mint az új Cod-ban.
#3
Ennek őrülök pocsék lett az 5 is vissza kellene menni a modern világba de legalabbis a városokba a mezőkről ......ja hogy egy mezőt olcsóbb modellezni mint egy várost ...bocsánat
#2
Az nem baj, hogy megvárják az új gen-t legalább van mit csiszolni addig az új NBA játékukon...nem értem, amúgy, hogy tudtak így visszafejlődni az NBA terén, olyan jó kis játékokat gyártottak még 2004-05-ig , hogy akkor még a 2K csak fejlődgetett , emlékszem az első 2K nekem a 2K9 volt és az akkorát robbantott nálam, játékmenetben, megjelenítésben, hogy azonnal átpártoltam hozzájuk és nem is igen volt panasz az idei évig (jó voltak szájhúzások nem mondom, mert rablóbanda lett belőlük és pénzéhes kutyák lettek és a játék is egyre bugosabb lett, de még mindig nagyszerű játék amúgy). Az új Live-okat próbáltam, de semmi a játékmenet se volt jó az online része katasztrófa az 5-5 elleni meccsekkel, szinte semmit nem lehetett benne csinálni, senki nem passzolt senki nem játszott csapatjátékot... emellett a 2K parkja vagy bármelyik online játéka kifogástalan lenne, ha nem lenne a sok bug, ami miatt már tele a játék csalókkal stb. Na mindegy és mindig elmondom ezerszer is, hogy egy NBA Street-et kidobhattak volna erre a gen-re, ha már nem megy nekik a nagy NBA játék gyártása...
#1
A sok szar ellenére, ami a EAt körüllengi, várom a Fallen Ordert, bár SW, vagyis úgyis megvenném. BF2 is egész jó játék lett mára.