Nyolcperces launch trailert kapott a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 30.
  • Videó
Link másolása
Valamivel több mint egy hét választ el minket attól, hogy lecsaphassunk Hideo Kojima legújabb agymenésére, a Death Strandingre. Megérkezett a játék launch trailere, amely közel nyolc perc hosszú lett.

A trailert ráadásul maga Kojima vágta, aki állítólag kifejezetten törekedett arra, hogy segítsen minket a játék megértésében, és ezért még egy-két spoilert sem félt ellőni. Nos, én eddig azt hittem, hogy úgy-ahogy értem már, hogy mi történik a Death Strandingben, akadt itt egy-két jelenet, aminél erősen vakartam a fejemet.

Akárhogy is, jövő héten már okosabbak leszünk, elvégre a megjelenés november 8-án várható PS4-re. Ne felejtsük el azt is, hogy a napokban megerősítették a PC-s verziót, amely 2020 nyarán fut majd be.

47.
47.
user101
Ez a trailer... ö izé... ecet... Most mit mondjon az ember ? Ha ez egy film lenne akkor azt mondanám, talált és ott a tíz pont! De mint játék ? Nem tudom, mit mondjak, mert nem tudunk semmit, nem látunk semmit, nem értünk semmit... Ezt így megvenni nagyon nagy bátroság... :(
46.
46.
adamsfamily
#34: Szerintem teljesen igaza van.Nagyjából ugyanazt a hatást kelti,mint az Mgs 5-ben,amikor a csaj,zenére a vízben fetrengett.Sokat nem vett el a játékból,de hozzá se adott,viszont vitathatatlanul gagyi volt.
45.
45.
frankdelgado
#34: Mèg szerencse h az igazàn nagynak tartott művèszek màr nem làtgatjàk a kedvenc jàtèkaidat, mert azonnal falhoz vàgnàk az ecsetet, hegedűt, pennàt, mert az alkotàsuk eltörpül egy Sony ex àltal hordozott tartalom mellett...a kortàrs művèszekről neg nem is beszèlek...mi lesz velük...
44.
44.
godach
#43: Szerintem, gyógyszerre ne igyál ahogy veristvan mondaná xD
43.
43.
No, megnéztem ezt a videót, szerintem valami új EA vagy Ubi játékból lehetnek részek bevágva. Esetleg Bethesda.
41.
41.
godach
#36: Mi az élet? :D
Negyven évesen, foggal, körömmel védeni valamit ami tetszik neked a másiknak meg nem?
War Blogokat írni, lehülyézni más platform felhasználóit, istenkomplexusban szenvedni és azt hinni, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter?
Zártnak lenni új dolgok ellen és logónkat imádni?
Mert akkor inkább maradok zombi :P
39.
39.
delphijos
#30: Jó, tudjuk te más vagy. Otthon is az a videó fut végtelenítve amikor Ballmer betépve fanatizállja a népet. Mennyivel faszább már mint valami bőgőmasina.
37.
37.
Duken
#30: Az tényleg megható volt. Kibszott sok feszültség jöhetett ki belőlle. Éjjel nappal dolgozott, dolgoztak rajta, hatalmas nyomás mellett. Semmi szégyelnivalója nincs azokban a könnyekben.
36.
36.
Duken
#31: Egy 12 éves okoskodó kis nethuszár. Megmosolyogtam a kommentjét. :) Majd rájön mi az élet.
34.
34.
Duken
#29: Ah felháborító! Engem is érzékenyen érintett hogy ketten sírnak benne ahogyan most te meg frankdelago sírdogál. Micsoda diletantizmus!! Az igazi művészet érzéketlen! El kell nyomni az érzelmeket. Én se sírok, kemény vagyok mint a bikaszar! Pszcihologusok is elmehetnek valahova amiért azt mondták hogy azért nem tudom elviselni hogy más sír és azért nem tudok sírni mert érzelmileg csonka vagyok, defektes. Ha! Pedig csak egy igazi férfi vagyok! Nem játszok olyan játékkal amibe sírnak, meg érzelmeket közvetít pfuj! Mi vagyok én ember?....Rambo vagyok! Gép vagyok! Legyen grind meg loot a mai zombi népnek az kö! Nem sírok bazzmg!
32.
32.
Duken
#30: Atakuva észre se vettem. Sírnak benne? Meg se veszem!!!
31.
31.
Rezsidémon
#29: Akkó ezt megaszontad és a jatek inkabb ki se jön
30.
30.
frankdelgado
Na ez is ilyen sírós lesz....màr előre röhögök...vajon kojima is itt fog sirdogàlni a twitteren - mint a god of war os maki - miutàn mexavazzàk èvjàtèkànak ezt a valamit?
29.
29.
bitbandita
Baromi érdekesnek néz ki, azt el kell ismerni, de 4,5 perc környékén mindenki sír az áriázós női énekre, hát az valami ultragagyi. Nem is gagyi, szimplán ízléstelen giccsparádé. Simán elhiszem, hogy Kojima vágta személyesen, mert ilyet csak egy dilettáns csinál. Csak azt nem értem, nem volt ott egy hozzáértő, vagy csak simán valaki, akibe egy csöpp ízlés szorult, hogy azt mondja, figyelj már ez így kurva gáz. A negyedik síró arcnál felröhögtem, a hatodik után pedig már az én könnyeim is folytak... a röhögéstől. Ettől függetlenül jól néz ki, de Kojimát tartsák távol... úgy mindentől. Dobálja csak az ötleteit, a többit meg hagyja a profikra.
23.
23.
Duken
#10: +1 Igazad van! Nagy csalódás számomra ez a videó! Hol vannak a gameplay elemek??? Hmm Kojima??? Szerintem ez film lesz, nem is játék! Majd youtubeon megnézzük azt semmiről sem maradunk le!!!...

Ja nem! Csak vicceltem. Kibszottúl előrendelve! : )
21.
21.
Yanez
#19: Rosszabb eset, amikor képek alapján nyögik be milyen lesz az adott játék vagy film. :) Vannak itt ám vérbeli jós kritikusok dögivel!
20.
20.
Ganzer
Előrendelve. Aztán majd kiderül, hátha nem szopom be.
19.
19.
delphijos
#18: Így, így. Persze, ha bejön, akkor döngeti mindenki a mellét... Persze van ami előre látszik ( mondjuk ronda grafika ) de amikor valaki egy 30 mp. előzetes után benyögi egy filmre hogy “na ez is egy fos” attól kiver a víz.
18.
18.
godach
Valóban nem érzem milyen isteni vért éreznek a kommentelők néha az ereikben. Megmondják a jövőt, a jót, a frankót és mégis itt vannak egy noname, 3.-ik generációs oldalon, fake vagy idiot reggel megváltani a világot.
-Fel kell emelni a kis popsink
-Lesz pénzünk
-Előrendelünk amit akarunk
-Leteszteljük
-Elmondjuk a véleményünk
=Hitelesek leszünk....
14.
14.
prodigy1990
#12: Nem láttad az 1 órás gameplay videót? Az ilyen videókban többnyire a legjobb részeket szokták összevágni és még ehhez képest is dögunalmas volt az egész.
13.
13.
crytek
#12: Hát te nem tudtad hogy egy marha nagy pályán sétálni/futni csakis unalmas lehet? :)
12.
12.
SLi
#10: Hány órád van benne?
11.
11.
hedzsooo
#1: Nincsen igazán benne spoiler, mert így sem vágod te sem, hogy mi fog ebből az egészből majd kisülni... Ugyanakkor remek kedvcsináló, hangulatos előzetes, PC-re én is várom már most nagyon. Csak Cyberpunk 2077 mellett nem biztos, hogy más játékra is lesz időm, de ha igen, akkor valami ilyesmit tolnék majd szívesen még mellette.
10.
10.
prodigy1990
#9: Csak azt a dögunalmas játékmenetet bírja kia az ember, ami a cutscene-ek között van.
9.
9.
DarkLord
Azért a figura odarakta ezt a trailer-t, minden tökéletes benne a zene a jelenetek a szöveg bevágások. Full egyben van az egész. Hiába hosszú nincs egy üresjárati mp benne. Maga a játék biztos tartogat meglepetéseket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...