Nyolcperces launch trailert kapott a Death Stranding

Valamivel több mint egy hét választ el minket attól, hogy lecsaphassunk Hideo Kojima legújabb agymenésére, a Death Strandingre. Megérkezett a játék launch trailere, amely közel nyolc perc hosszú lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#47
Ez a trailer... ö izé... ecet... Most mit mondjon az ember ? Ha ez egy film lenne akkor azt mondanám, talált és ott a tíz pont! De mint játék ? Nem tudom, mit mondjak, mert nem tudunk semmit, nem látunk semmit, nem értünk semmit... Ezt így megvenni nagyon nagy bátroság... :(
#46
#34: Szerintem teljesen igaza van.Nagyjából ugyanazt a hatást kelti,mint az Mgs 5-ben,amikor a csaj,zenére a vízben fetrengett.Sokat nem vett el a játékból,de hozzá se adott,viszont vitathatatlanul gagyi volt.
#45
#34: Mèg szerencse h az igazàn nagynak tartott művèszek màr nem làtgatjàk a kedvenc jàtèkaidat, mert azonnal falhoz vàgnàk az ecsetet, hegedűt, pennàt, mert az alkotàsuk eltörpül egy Sony ex àltal hordozott tartalom mellett...a kortàrs művèszekről neg nem is beszèlek...mi lesz velük...
#44
#43: Szerintem, gyógyszerre ne igyál ahogy veristvan mondaná xD
#43
No, megnéztem ezt a videót, szerintem valami új EA vagy Ubi játékból lehetnek részek bevágva. Esetleg Bethesda.
#41
#36: Mi az élet? :D
Negyven évesen, foggal, körömmel védeni valamit ami tetszik neked a másiknak meg nem?
War Blogokat írni, lehülyézni más platform felhasználóit, istenkomplexusban szenvedni és azt hinni, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter?
Zártnak lenni új dolgok ellen és logónkat imádni?
Mert akkor inkább maradok zombi :P
#40
#38: :( Nem azért szeretem az exkluzív játékokat legyen az nintendo vagy sony mert exkluzív, hanem azért mert általában, pár kivételtől eltekintve jól szoktak sikerülni és mást adnak mint a ma divatos loot és mikrotranzakcios lootfesztek. Meg szeretem a sztoriorientált neg puzzle, felfedezős gameket pl zbotw, mario odessy, tlou.
#39
#30: Jó, tudjuk te más vagy. Otthon is az a videó fut végtelenítve amikor Ballmer betépve fanatizállja a népet. Mennyivel faszább már mint valami bőgőmasina.
#38
#35: Johet a vélemény, mivel már nem exkluzív 50%kal hitelesebb lesz a véleményed :P
#37
#30: Az tényleg megható volt. Kibszott sok feszültség jöhetett ki belőlle. Éjjel nappal dolgozott, dolgoztak rajta, hatalmas nyomás mellett. Semmi szégyelnivalója nincs azokban a könnyekben.
#36
#31: Egy 12 éves okoskodó kis nethuszár. Megmosolyogtam a kommentjét. :) Majd rájön mi az élet.
#35
#33: Szerintem jól teszed! Csak ritkán rendelek elő valamit én is. Megvárom a november elsején érkező teszteket és annak tükrében rendelem elő, vagy nem! Szívessen írok majd róla ha beszippant és megérint a sztori és megfog a játék!
#34
#29: Ah felháborító! Engem is érzékenyen érintett hogy ketten sírnak benne ahogyan most te meg frankdelago sírdogál. Micsoda diletantizmus!! Az igazi művészet érzéketlen! El kell nyomni az érzelmeket. Én se sírok, kemény vagyok mint a bikaszar! Pszcihologusok is elmehetnek valahova amiért azt mondták hogy azért nem tudom elviselni hogy más sír és azért nem tudok sírni mert érzelmileg csonka vagyok, defektes. Ha! Pedig csak egy igazi férfi vagyok! Nem játszok olyan játékkal amibe sírnak, meg érzelmeket közvetít pfuj! Mi vagyok én ember?....Rambo vagyok! Gép vagyok! Legyen grind meg loot a mai zombi népnek az kö! Nem sírok bazzmg!
#33
#28: Ugy legyen, de elo azért nem rendelem mert szerintem nagyon zsakbamacska.
Szerencsere itt vagytok ti és majd több véleménybol osszerakom kell-e ez nekem.
#32
#30: Atakuva észre se vettem. Sírnak benne? Meg se veszem!!!
#31
#29: Akkó ezt megaszontad és a jatek inkabb ki se jön
#30
Na ez is ilyen sírós lesz....màr előre röhögök...vajon kojima is itt fog sirdogàlni a twitteren - mint a god of war os maki - miutàn mexavazzàk èvjàtèkànak ezt a valamit?
#29
Baromi érdekesnek néz ki, azt el kell ismerni, de 4,5 perc környékén mindenki sír az áriázós női énekre, hát az valami ultragagyi. Nem is gagyi, szimplán ízléstelen giccsparádé. Simán elhiszem, hogy Kojima vágta személyesen, mert ilyet csak egy dilettáns csinál. Csak azt nem értem, nem volt ott egy hozzáértő, vagy csak simán valaki, akibe egy csöpp ízlés szorult, hogy azt mondja, figyelj már ez így kurva gáz. A negyedik síró arcnál felröhögtem, a hatodik után pedig már az én könnyeim is folytak... a röhögéstől. Ettől függetlenül jól néz ki, de Kojimát tartsák távol... úgy mindentől. Dobálja csak az ötleteit, a többit meg hagyja a profikra.
#28
#26: Jólvan csak húzzlak! :P Meglátjuk mi lesz. Reméljük nem lesz csalódás.