Tarolt a Call of Duty: Modern Warfare

Olyan diadalittas közleményt tett közzé az Activision, amilyet régóta nem láttunk tőle: a kiadó bejelentése szerint tarolt a kasszáknál a Call of Duty: Modern Warfare, amely az első három nap folyamán több mint 600 millió dollárt hozott a konyhára.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#29: A szarevős résszel egyetértwk, de a sorozatot sajnálja, hogy ott van, nem az activisiont. Ezzel pedig kár vitatkozni. A játékipar összes pénzéhes, kapzsi, szemét embere sincs akkora parkány együttvéve, mint a Bobby Kotick és az Activision.
#28
#27: Azért ez a "ne a nagy gyerekek játékainál" duma egy cod cikk alatt azért van annyira meredek, hogy bármilyen morális/erkölcsi fölényedet furkósbottal erőszakold meg ebben a vitában... :)
#27
#26: Már megint itt osztod az észt kéretlenűl Ödönke? Még válaszra méltat bárki is itt a listán lélekgyógyász ernőkén kivűl?
De itt van valami számodra, csak ne a nagy gyerekek játékainál rontsd a levegőt.
https://www.youtube.com/watch?v=_h5X0QHCrOg

Szóval most értem a kampány részére, és amennyire vártam végre az új MW megjelenését, annyira nem töltött el gyönyörrel ez a rész.
Hogy még mindig nem fáradtak bele az orosz témába, amit most összevegyitettek a "ki is igazán a terrorista?" tudományos kérdésével...

Pedig nagyon reméltem, hogy végre pl. napi aktualitásként mondjuk a kinaiakat kell ismét legyűrni, vagy a közelkeleti ISIS válságot megoldani.
Ráadásul értelmezhetetlen az is, hogy Price mitől fiatalodott meg ebben a részben? A Remastered-ben kb. egy jó késői 40-es volt, most meg egy korai malacképű 30-ast csináltak belőle.

És ezt a jó muzulmán, rossz muzulmán, viszont "ott rohadjon meg minden ruszki" plot-ot igazán hagyhatták volna.
Sajnálom, a MW sorozat volt a legjobb a CoD-ban nálam, amit csak a BO1 tudott űberelni.
De akkor most inkább vissza a Remastered-hez.

Amiben viszont nagyon jó továbbra is, az a pörgős játékélmény. Egyből bedob a mélyvizbe, és ha valaki mondjuk min. a Hardened szintet választja, akkor még kihivást is jelent (egyedül a Juggernaut-nál kellett visszavenni belőle).
Még a multi tesztje hátravan, de a CoD mindig is a kampány történetmesélésben volt jó (csak nem ebben a részben).

Ja, beteges szenvedéllyel megáldott/átkozott tagok számára azért mégegyszer had álljon itt:
https://www.youtube.com/watch?v=_h5X0QHCrOg
#24
#22: Ja, már annyira megszoktam. De ha nem érdekel és szar minek warezolod le?
#23
#22: Szerintem azt hitte az ő kommentjéte reagáltak alant, valóban véletlen keveredésről lesz szó:D
#20
#19: Huhh, BR-t még látod ki sem próbáltam, de gondolom abban sem csalódnék akkor:)
#19
#13: Mobile nekem is bejött, főleg munkaidőben szoktam BR-ezni vele.
#18
#16: 6-7e neki már extrém, 6-700 szerinte egy játék max ára.
#17
Mondjuk én leszarom a mindíg elégedetlemkedő fillérbaszó csóró kommentelőket.A grafika nem sokat fejlődött de a játékélmény az verhetetlen.Mindíg is a cod volt a világelső multiplayerben.Bárki mondhat bármit.
#16
#4: Nem elég hogy egy troll vagy aki mindenkibe bele köt, de még büszkén ide is kommenteled hogy te aztán még azt a (1 év elteltével ha már olyan rohadtul spórolni akarsz 6-7 E egy cím) néhány ezer ft-t sem adod ki a fejlesztők munkájáért.

Ásd el magad szánalmas gyerek.
#15
#7: Szerintem az a legszomorúbb,hogy van aki ezt Xbox-ra és Pc-re megvette teljes áron úgy,hogy a játék 20 százalékat Ps exkluzívvá tették egy évre.
A bétát kipróbáltam és tényleg nem rossz játék,de annyit nem ér amennyiért adni szokták.Főleg ilyen formában.
#14
#4: Ertelmes kis "gyerek" lehetsz te. Az elso mondatod "Ennyi kell a népnek...". Es az utolso "Várom a törést,egy kitolást a single megér." De legalabb van kin rohogni. :D
#13
#11: Jogos, csak azt mondom, hogy mégiscsak jobban néz ki, mint pl. a tavalyi BO4. És félreértés ne essék, nem akarom védeni a cod-ot, nem vagyok rajongója, az egyetlen ami megvan eredetiben az az MW Remastered, de csak mert PS+ gém volt valamikor:D csupán annyi, hogy lövöldözni valahogy mindig jó és élvezetes volt benne, én pl. utálom a mobiljátékokat, túl 90-es évekbeli avítt pöcs vagyok hozzá, de a Cod mobile-al nagyon jól elvagyok.