Halo: Reach - 50 percig pörög a PC-s kampány

Jelenleg is zajlik a PC-s Halo: Reach utolsó nagyobb tesztköre, aminek a keretén belül már a játék kampányát is nyúzzák a kiválasztottak. Most az első két küldetés nézhető meg akció közben.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
Hát a halot, mint jó gunplayt emlegetni azért nem kis merészség ... :)
Amúgy szerintem a 4-ben volt a legjobb érzete a fight-nak és a gunplay-nak, de az is -
- a kor játékait tekintve - is csak középszerű volt.

Én mindenesetre örülök neki, remélem lesznek szép éles új texturák és nem olyan mosott sz@r lesz, mint anno 360-on... Nekem ennyi elég. Amúgy sincsenek nagy elvárásaim a játékkal kapcsolatban...
#14
SLi
#10: az egyik hanem a legjobb gunplay valaha, kb ez a legfontosabb vonzereje
#13
#10: Amikor az első rész megjelent 2001-ben,akkor még nem volt annyi fps,mint most.Szóval nem volt annyira telített a piac és kevés volt az olyan konzolos játék amiben annyira jó volt az osztott képernyős multi mint a Halo-ban.
Abban viszont egyet értek,hogy Master chief-nek a negyedik részig nem igazán sikerült személyiséget adni.Az 5. rész például kifejezetten szar volt.
#11
#8: Hát én nem tudom, hogy lehet legenda egy teljesen jellegtelen karakterből, arról nem is beszélve, hogy személyisége nincs is, valamint nagyon unalmas karakter.
Legendá csak olyan szereplőből válhat, akinek vannak vonásai, amik követendő példák, de ez a Master Chief egy totál semmilyen kuka karakter.
#10
Sosem értettem, hogy miért tartják olyan nagyra ezt a Halo szériát. Ugyanolyan tucat fps játék, mint a többi.
#8
#6: Igazad van ebben amúgy mert semmi személyisége nincs, főleg az első háromban.
Viszont mintha a játék nem is egy hőst, hanem inkább egy legendát akarna bemutatni. Ami sikerült is.
A lényegre viszont visszatérve, nekem pont az a két rész jött be, amiben nincs benne.
A Halo Wars (nem tudom mennyire szereted az RTSeket) élő példa arra, hogy minek is kell érezni a spartan katonákat.
#7
#4: Sztem a legjobb rèsz. Nem a szivem csücske a halo sorozat, amultija meg plàne nem fogott meg. Ezt viszont èlvezettel jàtszottam vègig.
#5
#3: A depis rész az a 3ODST.
Bár, nekem az is nagyon tetszett és szerintem minden Republic Commando szerető embernek is fog az is meg ez is tetszeni.
#4
Szerintem mindenképp próbáljátok ki.
Tény és való, hogy nem a hős Master Chief szerepében vagyunk, de szerintem minden idők egyik legjobb, ha nem a legjobb Halo játéka.

Saját vélemény:
Mohaa és CoD óta nem éreztem ekkora háborús hangulatot. Talán, még a Killzone első részében, de már nem nagyon emlékszem rá. Valamivel arcadeosabb mint egy Brothers in Arms, de nem sokkal. Hatalmas csaták, csapatmunka, karakterfejlődés és nagyon sok minden van benne, ami naggyá teszi ezt a részt.
Lehet, hogy mai szemmel nem egy Metro Exodus, de rá kell nézni mik jöttek ki párhuzamosan vele... Úgy meg mindent aláz.
Egyébként, talán a Resistance trilógiát tudnám felhozni versenytársként, bár ott inkább az egyszemélyes hadseregen van a hangsúly itt meg nagyban a társakon (amik MI létükre, ha nincs coop társ) meglepően jól sikerültek.

Ha le tudod venni az MS, Halo, Xbox fika szemüveget, akkor egy nagyon jó játékkal lesz dolgod.
#3
A Halo Reach abban más, hogy szomorú a zenéje, és egy vesztes háborúból kell kikerülni a legkevesebb vedzteséggel. Ha jól emlékszem. Nem rossz game, de nem egy nagy durranás.
#2
#1: Ezer éves game ,nem csoda hogy mára vannak nála sokkal szebb játékok. A baj hogy a gameplay sem emelkedik ki semmivel.
#1
Csak szerintem rusnya?