41 millió eladott példánynál jár a Nintendo Switch

A Nintendo is megtartotta aktuális pénzügyi negyedévének beszámolóját. Ebből kiderült, hogy jó hónapokat zárt a kiotói vállalat, amiben vastagon szerepe volt a nemrég megjelent Switch Lite-nak is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#41
Ha valaki Lite-ot szeretne most csapjon le rá (mobile app-ból rendelkezve 68k):
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_nintendo-switch-lite-t%C3%BCrkiz-1302897.html
#40
Én még mindig vacillálok, elvégre 'hivatalosan' a gyereké lesz. De valahogy a kisebb kijelző és a dokkolás hiánya nagyon elriaszt. Basszus, a telefonja erősebb és nagyobb a kijelzője, mint a lite... :)
#39
#37: Egyetértek, az egyik legjobb handheld konzol valami eszméletlen játékkínálattal. Nem tudom, hogy láttad-e testközelből a türkiz színűt, nekem az van, és csak ajánlani tudom, a valóságban szerintem szebb, mint képeken :)
#38
#35: Na ezt nem tudtam hogy ennyire fostaligán van megépítve. Lekopogom, eddig hibátlanul teszi a dolgát az enyém, remélem még bírni fogja egy darabig.
#37
Krva jó kis gép a lite! Imádom, most asszonynak is beszerzek egyet mert akkor ketten tudunk majd mario kartozni! :) A sima változat nem érdekel, tévére van kötve a pro meg a pécé, nintendozni nem tévén hanem handheld módban akarok és a lite tökéletes erre. Zsebrecseszem azt go! A kijelzője és a battery is jobb mint az eredetié. Nagyon élvezem mióta megvettem szürkébe! Asszonynak szerintem türkizbe veszek.:)
#36
#35: Lite meg a piros dobozos már vietnámi zúgban készül az amerikai szankciók miatt :-)
#35
#31: A 3-ik szettem fogyasztom,az első használt volt a géphez a második beadta garba a harmadikat olcsón levadásztam (javított)....
Az új joycon fél év aktív játékot bírt ki...Szánalmasak...
Az egyéb minőségi problémákról nem is beszélve. Az egy dolog hogy a kijelző egy olcsó szar amit egy 10 éves középkategóriás phablet is bealáz. Legyen. De az hogy arról hogy ne karcoljam szarrá a dokkolóban a gépet nekem kellett gondoskodni, valamint arról is hogy a joycon feszes legyen a gépen és ne lötyögjön.... Az akksi is már jóval gyengébb mint "fénykorában", másfél órát alig bír, lassan rendelem be a netről az új szettet (nagyobb,kínai).
A gép hűtése külön megér egy misét,aki szedte szét,vagy látta már szétszedve tudja miről beszélek. Ultrafos minőségű agyonszáradt paszta a műanyag hátlap alatti lemez és a belső réz elvezető között.... Ami a processzoron a következő csodás megoldással illeszkedik: Ugyan az a szar paszta - réz szerű ragasztólap - megint szar paszta - cpu.... A cpu és környéke persze tiszta rászáradt paszta....

Az egészet újrakentem - a réz ragasztólapot kihajítottam a francba így a réz hőközlő és a cpu között csak a saját paszta van, adtam gap padot a ramnak (alapból nuku) valamint a rézcső és hátlap közé ahol a szintén elszáradt paszta volt. Ég és föld a különbség dokkolóban és kézben egyaránt ami a melegséget illeti...

Komolyan annyira szemét szinvonalon mozog az egész masina még azt a pénzt is sajnáltam rá egy ideig amiért használtan levadásztam. A játékkínálata kiváló, ez kárpótolt.... De durván vastag bőr van a nintendo pofáján,ezek tényleg abból szették meg magukat az elmúlt pár generációban hogy filléres szar hardvert árultak aranyáron....Mindig megmosolyogtam amikor valaki azzal jött hogy a nintendo is veszteséggel árulja a konzoljait. Veszteséggel a f*szom. Ez a Switch jelen formájában töredékéért van előállítva valami zúgban, annyira kínai kacat szinten mozog. És akkor egyes fizetett oldalak leközlik hogy micsoda kijelzője van....
#32
#18: Hú azt nem bánnám ha lenne egy vita2. Az elsőt is kedvelem, csak magára hagyták. Jelenleg csak a Persona 3, és 4 golden miatt tartom.
#31
#30: mármint 2 szett joycon-om van :D
#30
#28: Nem is vennék Lite-ot, simához is két szett analógom van + sokszor még munkahelyen is kínai gamepad-dal használtam az asztalon kitámasztva, így bírt 13 hónapot a gyári analóg.
Nem tudom miért nem lehetett egy sima analóg pöcköt rakni rá kattintás nélkül, nem lenne vele probléma, van rajta elég gomb.
#29
#28: * WD40 nem oldja meg csak ideiglenesen. Lévén kopásról van szó, nem csak "elpiszkolódásról". Próbáltam...Egy idő után kuka.
#28
#27: Való igaz,csak a Lite-ot cseszheted ilyen téren (is).....
#27
#26: Nem éri meg analóg miatt gariztatni, ahogy hallom rákapott a magyar szerviz arra, hogy az egész konzolt bekérik és 30 napig visszatartják, vagy át se veszik, mert alkatrészhiány van...

Aliexpress-ről egy javítókészlet + 3-4 extra analóg kijön 5k-ból és kitart amíg használod (állítólag WD40 is megoldja a driftelést, következő hibánál kipróbálom).
#26
#23: Majd amikor a botrányszar minőségű analóg miatt vihetik mindig szervizelni figyeld azokat akik szerint ennyire jó kis cucc...:)
A sima gépnek mindamellett hogy jobb a kijelzője legalább leszedhető a joyconja hogy gariztasd...
#25
#23: Nekem speciel sosem volt Nintendo-m;) Meg valszeg nem is lesz, CoD Mobile bőven elég nekem mint handled élmény (azzal is csak szökőévente tolom), ágyban jobb szeretek olvasni valamit, vagy streamet/sorit nézni tableten:) Meg amúgyis egy PC-t kellene előbb összeraknom mondjuk tavaszra. De azért cukker na:D
#24
#23: Nem véletlenül van akkora pénzügyi tartalékuk amivel 2 bukott generációt is kihúznának egyesek szerint :-)
#23
#22: Hihetetlen, hogy a nintendo ha egy kalap langyos szart formál is meg, az is kasszasiker. Az elmúlt 10 év legnagyobb átbaszása a lite szerintem. :)
#22
#18: Na az instabuy lenne! Bár lehet, hogy beszerzek majd egy lite-ot, olyan kis cuki'D