41 millió eladott példánynál jár a Nintendo Switch

A Nintendo is megtartotta aktuális pénzügyi negyedévének beszámolóját. Ebből kiderült, hogy jó hónapokat zárt a kiotói vállalat, amiben vastagon szerepe volt a nemrég megjelent Switch Lite-nak is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#41
Ha valaki Lite-ot szeretne most csapjon le rá (mobile app-ból rendelkezve 68k):
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_nintendo-switch-lite-t%C3%BCrkiz-1302897.html
#40
Én még mindig vacillálok, elvégre 'hivatalosan' a gyereké lesz. De valahogy a kisebb kijelző és a dokkolás hiánya nagyon elriaszt. Basszus, a telefonja erősebb és nagyobb a kijelzője, mint a lite... :)
#39
#37: Egyetértek, az egyik legjobb handheld konzol valami eszméletlen játékkínálattal. Nem tudom, hogy láttad-e testközelből a türkiz színűt, nekem az van, és csak ajánlani tudom, a valóságban szerintem szebb, mint képeken :)
#38
#35: Na ezt nem tudtam hogy ennyire fostaligán van megépítve. Lekopogom, eddig hibátlanul teszi a dolgát az enyém, remélem még bírni fogja egy darabig.
#37
Krva jó kis gép a lite! Imádom, most asszonynak is beszerzek egyet mert akkor ketten tudunk majd mario kartozni! :) A sima változat nem érdekel, tévére van kötve a pro meg a pécé, nintendozni nem tévén hanem handheld módban akarok és a lite tökéletes erre. Zsebrecseszem azt go! A kijelzője és a battery is jobb mint az eredetié. Nagyon élvezem mióta megvettem szürkébe! Asszonynak szerintem türkizbe veszek.:)
#36
#35: Lite meg a piros dobozos már vietnámi zúgban készül az amerikai szankciók miatt :-)
#32
#18: Hú azt nem bánnám ha lenne egy vita2. Az elsőt is kedvelem, csak magára hagyták. Jelenleg csak a Persona 3, és 4 golden miatt tartom.
#31
#30: mármint 2 szett joycon-om van :D
#30
#28: Nem is vennék Lite-ot, simához is két szett analógom van + sokszor még munkahelyen is kínai gamepad-dal használtam az asztalon kitámasztva, így bírt 13 hónapot a gyári analóg.
Nem tudom miért nem lehetett egy sima analóg pöcköt rakni rá kattintás nélkül, nem lenne vele probléma, van rajta elég gomb.
#27
#26: Nem éri meg analóg miatt gariztatni, ahogy hallom rákapott a magyar szerviz arra, hogy az egész konzolt bekérik és 30 napig visszatartják, vagy át se veszik, mert alkatrészhiány van...

Aliexpress-ről egy javítókészlet + 3-4 extra analóg kijön 5k-ból és kitart amíg használod (állítólag WD40 is megoldja a driftelést, következő hibánál kipróbálom).
#25
#23: Nekem speciel sosem volt Nintendo-m;) Meg valszeg nem is lesz, CoD Mobile bőven elég nekem mint handled élmény (azzal is csak szökőévente tolom), ágyban jobb szeretek olvasni valamit, vagy streamet/sorit nézni tableten:) Meg amúgyis egy PC-t kellene előbb összeraknom mondjuk tavaszra. De azért cukker na:D
#24
#23: Nem véletlenül van akkora pénzügyi tartalékuk amivel 2 bukott generációt is kihúznának egyesek szerint :-)
#23
#22: Hihetetlen, hogy a nintendo ha egy kalap langyos szart formál is meg, az is kasszasiker. Az elmúlt 10 év legnagyobb átbaszása a lite szerintem. :)
#22
#18: Na az instabuy lenne! Bár lehet, hogy beszerzek majd egy lite-ot, olyan kis cuki'D