Konzolos változatot kap a Disco Elysium

  • Írta: szlav
  • 2019. november 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig pár hete jelent meg PC-n a Disco Elysium, de a jellegzetes körítésű szerepjáték fejlesztői mégsem dőlnek hátra a karosszékben. PlayStation 4-re és Xbox One-ra szeretnék költöztetni a munkájukat.

Ha valami igazi ínyencségre vágytok a független fejlesztésű szerepjátékok terén, akkor érdemes lehet elmerülnötök a Disco Elysium mocskos alvilágában. A markáns stílusú, sötét detektívsztori már nem lesz sokáig a PC-s játékosok egyedüli kiváltsága, a ZA/UM csapata ugyanis igyekszik mihamarább PlayStation 4-re és Xbox One-ra költöztetni azt.

"A jelenlegi terv (és ezért nem tudok szabadságot kivenni mostanában) az, hogy a Disco Elysiumot eljuttassuk annyi játékoshoz, amennyihez csak tudjuk" - árulta el a játék tervezője, Robert Kurvitz a The Escapist interjújában. "Jövőre elkészítjük az Xboxra és PlayStationre szánt portot. Saját kézzel, gondosan végezzük a munkát, szándékosan nem szeretnénk felkérni egy portolással foglalkozó vállalatot. Úgy gondoljuk, hogy a játék remekül adja majd magát a konzolos játékmenethez, hiszen a precíz, taktikus irányítással szemben itt sokkal nagyobb hangsúly kerül a narratívára."

1.
1.
louie
ez király hír, nem jöhet elég hamar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...