Amazon: kelleni fog a Nintendo engedélye

Az Amazon nemrég jelezte a third-party értékesítőknek, hogy a jövőben csak akkor árulhatják a Nintendo termékeit, ha előtte a kiotóiak is engedélyt adtak rá. Amíg ez nem történik meg, az áruház blokkolni fogja a termékek eladását.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
#8: Nintendo játékokat csak Nintendo engedéllyel árulhatnak.

Így Chin-Ghuan Store nem árulhat "original" Pokemon Diamond-ot bontatlanul 15$-ért, miközben a használtért kérnek 50-60-at.
#8
Na várjunk ! Itt nem arról van szó, hogy az eredeti nintendó cuccokat korlátozza ? Mert ha a hamisítványokat, akkor mea'culpa... nem szóltam ... :)
#7
Nagyon helyes. Én múltkor rendeltem pro controllert teljes áron és kiderült hogy hamisítvány volt. Eredetinek volt feltüntetve és úgy is nézett ki.
#4
#3: De itt főleg a játékokról van szó, 3rd party gamepad-ek ellen semmit se tehet. Linkelt cikkben is írják:
"I ran an experiment when Gamestop started selling Game Boy Advance games [online] again. I ordered 25 copies of Pokemon Sapphire and Ruby and got 12 bootlegs."

Én is beszoptam hamisított Pokemon Platinum-ot amazon.co.uk-n...
#3
#1: Utángyártott eszköz ronthatja a játékélményt is vagy kárt is tehet a konzolban, de a Sony és MS-nek is van ilyen része, csak nem ennyire szigorú sztem, pl a Hori termékeknél látható licence logó.
#2
#1: Egyre több a hamisított játék, főleg 3DS-re.
#1
Mi a f@sz? Már megint mi baja van a nintendónak? Elme-roggyant majmok gyülekezete. Agyukra ment a két atom, vagy az a baj, hogy nem kaptak eleget?