Bemutatkozott az Overwatch 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei BlizzCon nyitóceremóniájának zárásaként mutatták be a sokat pletykált Overwatch-folytatást, ami vadonatúj hősöket, új PvP-játékmódot, kooperatív küldetéseket és helyszíneket is felvonultat majd.

A Diablo IV mellett az Overwatch 2 is a legrosszabbul őrzött Blizzard-titkok közé tartozott, így nem ért senkit meglepetésként, hogy az idei BlizzCon nyitóceremóniájának zárásaként bemutatták a folytatást.

A színpadon Jeff Kaplan konferálta fel a második részt, ami a szóbeszédeknek megfelelően tényleg kínálni fog sztoriküldetéseket. A PvE-játékmód mellett kapunk úgynevezett hősküldetéseket is, amelyek alapvetően újra játszható kooperatív kihívásoknak ígérkeznek. Emellett érkeznek új helyszínek, mint például a bemutatott kanadai pálya, aminek Toronto ad otthont. Lesznek új hősök is, akik közül egyelőre Sojourn mutatkozott be, de természetesen visszatérnek a régi kedvencek is - viszont mindenki új külsőt kap.

Kaplan azt is megerősítette, hogy lehetőségünk lesz személyre szabni a hőseink képességeit, ez lesz az úgynevezett talentrendszer, amiben a különböző képességeket szintlépésekkel oldhatjuk majd fel.

Akik már most is nyúzzák az Overwatchot, nem kell aggódniuk, mert Kaplan megerősítette, hogy senkit sem hagynak hátra. Ez azt jelenti, hogy kapunk egy megosztott multiplayer környezetet, amiben minden játékos eléri majd az Overwatch 2 hőseit, pályáit, vagyis emiatt nem kell megvenni a folytatást. A PvE-tartalom kapcsán viszont már nem biztos, hogy ez lesz a helyzet, de a Blizzard biztosan tisztázza, mi az elképzelése.

Végezetül pedig bemutatkozott egy új PvP-játékmód is, a Push.

 

19.
19.
user101
Azért az megrendítő, hogy pont ez alatt a játék alatt meg a vita a bölcsességről.. :)
18.
18.
Yonkou
#15: Nem kor függvénye a bölcsesség, ezért is hülyeség tisztelni valakit pusztán a kora miatt.
17.
17.
Firsttime
#13: Maximum neked lesz szar... Ízlésektől függetlenül, ez egy jó játék. Ennyi.
16.
16.
Firsttime
#12: Házon belül csinálják. Külön részlegük van rá.
12.
12.
#7: Az biztos, hogy ha játékot nem is, de videót tudnak csinálni (csináltatni) hozzá.
9.
9.
PaprikaJancsi
#4: Okés, köszi az infót :)
7.
7.
godach
Nahát. Megnéztem ezt a trailert.
Nem nekem való az OW és ezek után sem hiszem azt, hogy akár egy percet is szentelnék az életemből rá, de ez nem a játék hibája hanem az én ízlésemé.
Viszont, ez a treiler ott van a szeren. Ha valami animációs film trailere lenne, már most venném a jegyet az egész családnak. Így kell, hangulatot teremteni. Respect.
6.
6.
GMatyi
#2: Ja ez így mondjuk jogos. De akkor magát 2-t a PVE miatt meg kell venni, ha az ember szeretne azzal is játszani. Reméltem hogy azért jobban egybeolvasztják, nem kell úgymond ugrálni a 2 játék között. Asszem anno a L4D 2 is tartalmazta az első részt, ugyanilyet reméltem itt is
5.
5.
SLi
Ahogy elnézem a co-op sztori mód olyasmi lesz mint a Destiny küldetései annyi különbséggel hogy a játékosok által irányított karakterek között rendes megírt dialógusok vannak
4.
4.
SLi
#2: a multiplayer rész ugyanaz lesz mindenkinek, a talent rendszer csak a "pve" részre vonatkozik
3.
3.
SLi
Azt mondta Jeff hogy ez másfajta folytatás lesz, az eredeti OW játékosok is játszhatnak minden új pályán és elérhető lesz minden új hős is, a multiplayer rész közös lesz az OW és az OW 2 között, a Hero mission után beszélt erről pontos timestamp-et nem tudok fejből

amúgy itt nézhető most a gameplay az OW 2-ből
https://www.twitch.tv/xqcow
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Mondták, hogy az Overwatch 1 játékosai is ugyanúgy elérik az új pályákat, és karaktereket.

Engem leginkább az érdekelne, hogy elérhető lesz - e a talent rendszer? Vagy a frissített dizájn? Mert az előbbi azért nagyon feltudja borítani az esélyeket.
1.
1.
GMatyi
"az Overwatch 2 hőseit, pályáit, vagyis emiatt nem kell megvenni a folytatást"

ezt csak én nem hallottam a stream alatt konkrétan h nem kell megvenni a folytatást?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...