StarCraft II - visszatér Arcturus Mengsk

  • Írta: szlav
  • 2019. november 2.
  • Letöltés
Link másolása
Igazán ütős bejelentésekkel készült a Blizzard csapata az idei showjára, de a StarCraft II mégsem kapott túl sok figyelmet a BlizzCon színpadán. Egy új Co-Op Commandert azért mégis kapnak a rajongók, Arcturus Mengsk személyében.

A BlizzCon tegnap esti nagy bejelentései között néhány röpke pillanat erejéig feltűnt a StarCraft II is. Igaz, a stratégiai játékot beárnyékolta a Diablo IV, az Overwatch 2, a World of Warcraft: Shadowlands és a Hearthstone: Battlegrounds felhajtása, de azért valami csurrant-cseppent a Korprulu-szektor lakóinak is.

J. Allen Brack, a Blizzard elnöke a Google DeepMind AI fejlődésével indította a bemutatót - a mesterséges intelligencia olyan jól megtanult játszani, hogy mára többé-kevésbé verhetetlennek bizonyul. Ezt a helyszínre kilátogatók a saját bőrükön is megtapasztalhatják, hiszen a kint kiállított gépeken bárki kihívhatja a gépi ellenfelet. Brack azonban poénosan leszögezte: "Tuti, hogy ki fogtok kapni."

Ezt követte az igazi bejelentés, ami valljuk be, elég szűkösre sikerült. Egy új Co-Op Commander mutatkozott meg a színpadon, mégpedig Arcturus Mengsk személyében. A Terran Dominion egykori császára épp olyan kegyetlenséggel küldi halálba az alattvalóit, mintha csak egy zergjátékostól leste volna el a taktikáit. A darálóba küldhető "töltelékkatonák" mellett azonban a komolyabb egységek a Royal Guard címkét viselik majd. Ezek képezhetik majd a seregünk magját, hiszen drágábbak, de a megszokottnál keményebb tűzerővel rendelkeznek. Ha pedig ez sem jön be, akkor nyugodt szívvel atomot dobhatunk az ellenfél bázisára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...