Diablo IV - részletek a sötét tónusú folytatásról

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a Diablo IV valóban visszatér a második rész sötét hangulatú, kegyetlen alapjaihoz. Ehhez persze átdolgozott játékmenet dukál - erről tudhattunk meg egyet s mást a Return to Darkness panel során.
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
#16: Annyira múltidő, hogy bevételi rekordokat fog dönteni az első hónapban. Sőt. Azt is megmerem kockáztatni, hogy már az első héten. :-) Amúgy meg totál felesleges pl. egy Division szériával összehasonlítani, totál más műfajt a két játék. Ez a stílus, ez a műfaj, amit a Diablo is képvisel, mindig ilyen volt és mindig ilyen lesz. Az, hogy valakinek ez nem tetszik, az ő baja, de emiatt olyanokat írni, hogy eljárt felette az idő meg múltidő... :-/
#17
Hab
#16: Annyira eljárt felette az idő, hogy milliók fogják megvásárolni ezt is :D Elég nagy baromság amit írtál, amíg ekkora rá a kereslet addig nem járt el felette az idő. Minek játszottál annyi izometrikus arpg-vel, ha nem mozgat meg?
#16
Hát nem tudom, ilyen felülnézetes egy kaptafa hack&slash-ből már annyival játszottam, hogy ez alig tud megmozgatni. Olyannak tűnnek ezek a játékok egy Witcher, Skyrim, ME de akár egy Fallout, Division mellett is, mint amikor Zsoltika büszkén beviszi az oviba a piros fa-kockát és büszkén mutogatja, majd Petike leül mellé egy Nintendo switch-el... Vagy egy AsusROG laptoppal... :)
Annyira múltidő... Mintha a blizzard megragadt volna a Commodore-os korszakban... :/ Persze, hogy tök jó volt a Krynn, vagy anno az EOB, LotL, de annyira eljárt felettük az idő... Nem hallottak ezek az innovációról, fejlődni akarásról ? Miért már megint ugyanaz ?! Meh... :(
#14
#12: Köszi. Akkor sajnos storno.
#10
#9: Xbox Onera csak a 3. jött ki?
#9
Sajnos én csak a 3-at próbáltam, de nagyon nem szippantott le. Elnézést, be :)
Melyiket lenne érdemes megnéznem?
#7
Ha Matt Uelment visszahozzák mint zeneszezőt engem már megvettek.
#6
#4: Így van, a panel során megemlítették, hogy lehet teljesen egyedül vagy privát partyban is játszani.
#5
#4: Ha szegregált lesz, az szerintem jó, szívesen játszok másokkal eventeket, de kalandozni magam akarok.
#4
Amennyi infót eddig összeszedtem róla, az alapján lehet egyedül is nyomni. De lehet csatlakozni eventekhez, lesznek közösségi terek is stb, ha valakinek arra van igénye.
Amolyan Path of Exile szerű rendszernek tűnik.

Ennek a folyamatos online jelenlétnek szerintem annyi értelme van, hogy ez sem lesz sosem feltörve, mint a D3.
#3
Amúgy, ahogy én látom lesznek public eventek, amikre belehet csatlakozni, ha az adott helyre megyünk a karakterünkkel. Végülis ott lesz rengeteg játékos, mert nagy Boss-ok stb. feladatok lesznek a sok ember számára, de nem vagy kénytelen ezt csinálni, hanem folytathatod a kalandod egyedül is felfedezve, hogy mások nem zaklatnak játék közben.
#2
arpg-nek van titulálva a hivatalos oldalon. Nem szeretném, ha MMO-t csinálnának belőle...
#1
Azt viszont nem vágom, hogy akkor ez MMO lesz, vagy másokkal csak a PVP, World Boss területeken találkozunk?