Gyönyörű képeken a PC-s Red Dead Redemption II

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 3.
  • Képek
Link másolása
Még kettőt kell aludnunk, és végre PC-re is befut a Rockstar Games vadnyugatos alkotása, melyet ezúttal friss látnivalókon csodálhatunk meg. Annyi már biztos, hogy Arthur Morgan sosem volt még ilyen jó formában.

A Red Dead Redemption II november 5-én érkező PC-s verziója minden vizuális nyalánksággal el lesz látva; a 4K feletti felbontás és a HDR-támogatás mellé teljes mértékben felújítják a játék fénykezelését, markánsabb lesz a nappali és az éjszakai fények váltakozása, illetve még a hónyomokat is sokkal részletesebbé varázsolják a fejlesztők. A valós idejű sugárkövetésről ugyan le kell mondanunk, de cserébe az NVIDIA DLSS ésimítási eljárását és az AMD speciális képélesítési technológiáit is bevethetjük majd az áll-leejtő látvány érdekében.

A játék november 5-től kizárólag a Rockstar Launcher és az Epic Games Store felületéről lesz indítható, míg a Steamre szánt verzióra decemberig várnunk kell. A játék igencsak baráti gépigényét pedig az alábbi cikkünkben böngészhetitek át részletekbe menően.

86.
86.
Kokesz92
84.
84.
Macifasz
#83: Kis hazánkban délután 2-től lehet majd csak játszani. https://rdr2pc.com/
83.
83.
Kokesz92
Másnak is még azt írja a launcher hogy waiting for release és pre-loaded? Bármit csinálok nem indul.
82.
82.
delphijos
#76: "Ha értenéd, komolyan nem írnál ilyen baromságokat."

Ja, a személyeskedő stílust meg tartsd meg magadnak. Nem elég hogy nem sikerült értelmezni amit írtam, de még ha nekem ez is lenne a véleményem egy játékról Neked meg más, akkor is.
76.
76.
ollie92
#75: Ha értenéd, komolyan nem írnál ilyen baromságokat. Ez az a játék ami még a következő végigjátszásnál is meg tud lepni, pedig nem is RPG. Aki játszotta
az előző részt, az még inkább el tud veszni benne. Remekül össze van fésülve a két rész.
73.
73.
DeKor
#65: "...és higgyétek el belehet úgy lőni hogy lefosd a bokádat ennek a játéknak a grafikájától."

A tévét bárhogyan állíthatod, attól a játék grafikája nem fog változni. Félre ne érts, nem akarlak megbántani, de a lehető legjobban reprezentáltad azt, hogy az átlag felhasználónak fogalma sincs, hogy amikor grafikáról beszélünk, mit kell érteni alatta. Így meg aztán nem is lehet grafikáról vitatkozni, előbb minden résztvevőnek tudnia kellene, hogy mi az.
70.
70.
Obi Wan Kenobi
#68: *ergo, egy e betű kimaradt.

Szerkesztés gomb köszi
65.
65.
georgie.70
Azt gondolom, persze ez csak szerény személyem véleménye, hogy kár ennek a játéknak a grafikai megvalósításán vitatkozni,mert a hibák ellenére is gyönyörű és autentikus.... Hozzáteszem Ps4-Pron játszom HDR-rel egy 65 colos, Q85-ÖS Samsung QLED tv-n aminek egyszerűen beszarás képe van és higgyétek el belehet úgy lőni hogy lefosd a bokádat ennek a játéknak a grafikájától. De mondom ez csak az én konfigurációm, nem tudom itt megmutatni csak ha leülsz a kanapémra ha előredőlve játszol akkor 2m60cm-re van a szemed a képernyőtől, nem vagyok szemüveges még jó a szemem és ilyen közelről is gyönyörű a kép.. Ennyi, szóval nem erről kéne vitatkozni, hanem inkább arra lenne érdemes felhívni a figyelmet, hogy esetleg valaki, most hogy kijön pcre is a játék MAGYARÍTSA VÉGRE... Ahogy sok más játéknál is megtették pedig ott sem lehetett egyszerű... Lehet persze anyázni engem hogy megint ezzel jövök de higgyétek el többször is neki futottam ennek a játéknak de egyszerűen így szart sem élvezek abból a narratívából ami miatt ez a játék kimagasló, pedig tudok angolul sokat értek kevesebbet beszélek, de így is lehetetlen feladat nekem tartani a tempót a sok pofázással és rengeteget elvesz a játék élményből.... De ezt már milliószor leírtam....
57.
57.
manderel
#31: Nekem is ez tűnt fel ezen a képen, hogy néhol nagyon alacsony a részletesség.

Persze ettől függetlenül gyönyörű a játék.
54.
54.
#52: Moddolhatóság nyilván előny. Ha valakit esetleg nem köt le a semmi, akkor esetleg lehetne teleportálni, amit csak valami fanatikus, radikális cheater várhat csak el egy mai open world játéktól, hiszen semmi másban sincs ilyen. Az ilyenekkel szabadon lehetne utazni a tartalmak között és nem az lenne a tartalom, hogy utazunk. Ja, hogy beszélgetnek közben? Tök szuper volt a hangfelvétel hallgatás, mint tartalom a Metal Gear Solid 5-ben is. Persze. Meg kell egy mod, ami eltűnteti ezt az effektet is. Előfordul, hogy címek nagy javulásokat érhetnek el a játékosok által készített befejezéssel, mint pl KOTOR 2, bug gyomlálással, mint Vampire - The Masquarade, vagy éppen fejlesztéssel, mint egyéb Bethesda és Rockstar nagysikerű játékok.
53.
53.
GAMEROD
Az érdekelne hogy fps nézet van-e benne mint a gta-ban?
52.
52.
GAMEROD
Szép, szép de egy ENB series-ért és a jövőbeni grafikai modokért ordít, ugyanúgy mint a GTA meg úgy a default játékok 80 százaléka.
51.
51.
#50: Engem viszont nem érdekel annak a veszélye meg a pokla, hogy egy username mit mond rólam, mert csak akkor befojásol, ha alátámasztja láthatóan a véleményét. Odalinkelt egy full homályos képet, amire hetven kört ver az öreg Geralt is, de még a Kojima is a réttel, amit kidobott a random, aztán elkönyvelte magát győztesnek valamiben. Tőlem bárki győzhet bármiben, ez a játék nem egy világbajnok és nem csak grafikában, hanem játékmenetben sem.
49.
49.
#48: Neked reménytelen. Nekem mindegy. Így megy ez.
48.
48.
godach
#47: Szerintem szállj ki, reménytelen :/
42.
42.
#27: Nyugi, nem szidom a cuccot, valóban gyönyörű. Sőt, én most az Outer Worlds-el nyomom, ahhoz képest meg atomreaktor termék a grafika. A játék egyéb esetleges vagy valós értékeit, hangulatát sem vitatom. Csak ezzel a kollégával valamikor összefutottunk speciális effekt témában és ennek valamilyen részletéről beszélünk. Arról nincs szó, hogy az RDR játszhatatlanul ronda, vagy nem konkrétan jó lenne.
29.
29.
Rezsidémon
Nagyon szép, még ps4-en is tetszett, de igazán impressziv. Mondjuk csak a feléig vittem el a jatekot, utána valahogy lekattantam róla. De azert nem bántam meg, hogy elkezdtem :)
27.
27.
godach
Am nem tudom, de én úgy érzem hogy csak kicsit kötözködés, aki már tényleg ennek a grafikájába a hibát keresi és ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs benne.
Érdemben nekem nincs közöm a játékhoz, így védeni sem akarom de mint azt már mondottam, benne vagyok a magyar rdr2 hun közösségbe facen (le is spoilerezték rendesen a végét a mocskok) de amiket oda felraknak képeket....háátttt...
Már több százat láttam és mindig mosolyogva figyelgettem mert a változatosság mellett csak az jut esezmbe, milyen gyönyörű és részletes a játék.
26.
26.
Obi Wan Kenobi
Bár Ultimate kolléga véleményei általában nagyon érdekesek és jók, két témában nem nagyon kéne adni rá: egyik a Death Stranding, a másik pedig a RDR2.
Semmi szemelyes, de mind a kettőben Duken szintjét ütöd.
25.
25.
godach
#21: A Gun és a Call of Juarez játékok megvoltak? Esetleg ennek az első része?
20.
20.
godach
Köd ide vagy oda, ez akkor is kegyetlen jól néz ki én mondom nektek :D
12.
12.
Rókalesőcipő
#11: Én csak lovaglós gétéának hívom. De ettől függetlenül egy mestermű. 2 végigjátszást is megnéztem anno.
11.
11.
Anti4730
Ezt a jatekot Meg vettem mikor Meg jelent, de iszonyu lassu tempoja van, egyszeruen nem birtam turelemmel. Annak valo ez akinek tenyleg van napi 4-5 oraja legalabb jatszani es szeret uresbe lovagolni.
9.
9.
Rókalesőcipő
Én elővásároltam ultimate edisönbe, de félek el fog olvadni a GTX 1050 Ti-m :/
2.
2.
zozo76hun
#1: igy van, csak penz kerdese, nincs hatar...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...