Gyönyörű képeken a PC-s Red Dead Redemption II

Még kettőt kell aludnunk, és végre PC-re is befut a Rockstar Games vadnyugatos alkotása, melyet ezúttal friss látnivalókon csodálhatunk meg. Annyi már biztos, hogy Arthur Morgan sosem volt még ilyen jó formában.

A Red Dead Redemption II november 5-én érkező PC-s verziója minden vizuális nyalánksággal el lesz látva; a 4K feletti felbontás és a HDR-támogatás mellé teljes mértékben felújítják a játék fénykezelését, markánsabb lesz a nappali és az éjszakai fények váltakozása, illetve még a hónyomokat is sokkal részletesebbé varázsolják a fejlesztők. A valós idejű sugárkövetésről ugyan le kell mondanunk, de cserébe az NVIDIA DLSS ésimítási eljárását és az AMD speciális képélesítési technológiáit is bevethetjük majd az áll-leejtő látvány érdekében.

A játék november 5-től kizárólag a Rockstar Launcher és az Epic Games Store felületéről lesz indítható, míg a Steamre szánt verzióra decemberig várnunk kell. A játék igencsak baráti gépigényét pedig az alábbi cikkünkben böngészhetitek át részletekbe menően.

86 komment - szólj hozzá!