Gyönyörű képeken a PC-s Red Dead Redemption II

Még kettőt kell aludnunk, és végre PC-re is befut a Rockstar Games vadnyugatos alkotása, melyet ezúttal friss látnivalókon csodálhatunk meg. Annyi már biztos, hogy Arthur Morgan sosem volt még ilyen jó formában.

Kommentek

#86
#84: Ja akkor jó :D
#85
Delphijos! 80#
Igazad van, fèlreèrtelmeztèk pàran ( èn is ) amit ìrtàl, bocsesz! Annyit mentsègkènt leìrnèk, hogy azèrt elèg furcsàn fogalmaztàl. :)
Ìgy èrthetőbb lett volna..
Dögöljek meg, ha èrtem azokat, akiket ez a jàtèk nem szippant be...
#84
#83: Kis hazánkban délután 2-től lehet majd csak játszani. https://rdr2pc.com/
#83
Másnak is még azt írja a launcher hogy waiting for release és pre-loaded? Bármit csinálok nem indul.
#82
#76: "Ha értenéd, komolyan nem írnál ilyen baromságokat."

Ja, a személyeskedő stílust meg tartsd meg magadnak. Nem elég hogy nem sikerült értelmezni amit írtam, de még ha nekem ez is lenne a véleményem egy játékról Neked meg más, akkor is.
#81
#80: Senki sem mondta rá hogy korszakalkotó, én se, arra reagáltam hogy pocsék.
#80
#78: Nem tudom hogy sikerült-e rendesen elovasni mit írtam. Ez a #76-ra és a #78-ra is igaz amúgy. Azért leírom:

"Dögöljek meg ha NEM ÉRTEM MEG hogy az embert be tudja szippantani ez a játék." Vagyis pont azt írtam amit kérdeztél. Vagyis tök érthető hogy miért szereti valaki a játékot, én a TÖRTÉNETTEL kapcsolatban írtam a #71-re. Arra meg tényleg ne mondjátok már hogy korszakalkotó.....
#79
#78: Pontosan. A sztori egynek elmegy pocséknak nem pocsék, a karakterei kiemelkedőek főleg a főhős. De nem a sztori az ami beszippant.
#78
Delphijos! 71#
Egy kèrdès: szerinted egy nyìlt vilàgù jàtèk csak akkor szippanthat be, ha a story szàl èrdekfeszìtőre sikerül benne?
Azèrt kèrdezem, mert engem nem a törtènete, inkàbb a vilàga az ami beszippantott.
#77
#75: Dögölj. :)
#76
#75: Ha értenéd, komolyan nem írnál ilyen baromságokat. Ez az a játék ami még a következő végigjátszásnál is meg tud lepni, pedig nem is RPG. Aki játszotta
az előző részt, az még inkább el tud veszni benne. Remekül össze van fésülve a két rész.
#75
#71: Dögöljek meg ha nem értem meg hogy az embert be tudja szippantani ez a játék, de őszintén , ne mond már hogy érdekfeszítő és izgalmas története van... pedig én még szeretem is a Western-t, komolyan. Nem mondom hogy rossz, de ha nem így lenne csomagolva.... De könyvben biztos nem ilyet szeretnék olvasni....
#74
#71: Dögöljek meg ha nem értem meg hogy az embert be tudja szippantani ez a játék, de őszintén , ne mond már hogy érdekfeszítő és izgalmas története van... pedig én még szeretem is a Western-t, komolyan. Nem mondom hogy rossz, de ha nem így lenne csomagolva.... De könyvben biztos nem ilyet szeretnék olvasni....
#73
#65: "...és higgyétek el belehet úgy lőni hogy lefosd a bokádat ennek a játéknak a grafikájától."

A tévét bárhogyan állíthatod, attól a játék grafikája nem fog változni. Félre ne érts, nem akarlak megbántani, de a lehető legjobban reprezentáltad azt, hogy az átlag felhasználónak fogalma sincs, hogy amikor grafikáról beszélünk, mit kell érteni alatta. Így meg aztán nem is lehet grafikáról vitatkozni, előbb minden résztvevőnek tudnia kellene, hogy mi az.
#72
#71: Még ha vacak történet nem is volt, de nem is fantasztikus. Inkább egy gyönyörű szép festmény volt a vadnyugatról, annak minden bájával és hibájával. Van aki ezt élvezi, van aki nem. Viszont szerintem a festő technikáján kívül semmi se varázslatos ezen a festményen.
#71
#67: "ennek a játéknak valami félelmetesen vacak történetet sikerült írni."

Ezek szerint te sem tudsz angolul. :D
#70
#68: *ergo, egy e betű kimaradt.

Szerkesztés gomb köszi
#69
#67: Remélem holnaptól magadra főzöl, varrod a ruhát, termeszted a növényeket és tenyészted az állatokat a hús miatt.
Bár ilyen hozzáállással még azt sem hiszem, hogy ki tudsz mosni magadra vagy az ételhordóidat tisztán tartani...
#68
#67: Wow rendkívül empatikus vagy embertársad felé.. gondolom a nehezen járók meg tanuljanak meg járni ha akarnak bármit is. Ráadásul ő a PC-re gondolt ami olyan nyílt mint a nagyi szendvicse, bármit tehet bele bárki, rgo teljesen jogos igény a magyarítás. Remélem kell neked is megtapasztalni a viselkedésmódot amit az előbb produkáltál egy nyaralás alatt vagy mondjuk a kórházban :)
#67
#65: Az hogy nem tudsz angolul, a kutyát nem érdekli. Ennek semmi köze a játékhoz. Tanulj meg minden olyan nyelvet, amire neked szükséged van.

Az más kérdés, hogy ennek a játéknak valami félelmetesen vacak történetet sikerült írni. Igazán szerződtethettek volna valakit, aki legalább már látott egy western filmet életében. Akkor talán jobb lett volna.