Rajongói sugarakat kap a S.T.A.L.K.E.R.

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
Noha az eredeti S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl grafikájára még mai szemmel sem lehet túlságosan sok panaszunk, a DirectX 11-be átültetett, valós idejű sugárkövetéssel ellátott optikai tuninggal még erre is rátettek egy lapáttal.

A Strelokkkkk modder nevéhez kötődő grafikai mod a szokásos Reshade-machinációknál jóval tovább megy, a játék teljes textúrakészletét is lecseréli, ráadásul a legtöbb részletet 8K-s felbontásúra, szóval a high-tech játékosok számára is vonzó lehet majd az alkotás.

A STALKER Remaster Mod megjelenésének pontos időpontja nem ismert, de a fejlesztő tervei szerint még az idei év során elérhető lesz minden játékos számára.

45.
45.
Stranger
#41: Engem mindig lőttek ott, ahol utoljára jártak. Sőt, csapatba verődnek és elkezdik átfésülni a terepet. Mondjuk még nem próbáltam fél mp-re láthatatlan lenni. Ez vmi demo lehet, mert meg sem jelent októberben a játék.

Egyébként tök jól futott neki, több mint 12 éve... durva.
42.
42.
kryszisz
#41: Hagyd, itt a legtöbb embernek hiába bizonygatsz, érvelsz, magyarázol, ha nem egyezik a véleményük te maradsz a hülye ha megszakadsz is...mi látjuk, hogy mi volt jó a Stalkerben, mások csak a bugtengert látják látják, evvan. Mondjuk egy A.I.-ról szóló diskurzusban a Crysist felhozni bezzeg példaként valóban elég megmosolyogtató, tény, hogy egy technológiai mérföldkő volt a játék (némely aspektusában máig eléggé wow kategória), de az ellenfelek ritka hülyék voltak benne.
36.
36.
RootKiskacsa
#31: A krízis kvázi egy majomparádé volt. Egy 2007-es játék, amihez csak 2010 körül nőtt fel a hardveres környezet. Ezért baromi vicces ultimét megjegyzése a stalkerre, hogy optimalizálatlan. Volt high end PC-m amit 2008-ban raktam össze, a crysis szépen le is fektette, ha kimaxoltam a grafikát. Maga a játék egy erős 6-os a tízből, egyszer kétszer végig tolható ha éppen nincs más.
A Clear Sky-t sosem toltam végig. Volt egy bug, hogy meg kellett szerezni és át kellett adni egy iránytű nevű artifactot az erdész nevű tagnak aki a vörös erdőben tanyázott. Letoltam a küldetést, átadtam a cuccot, de nem adta be a párbeszédet ami a további feladatot adta volna. Ez ugye már a játék 3/4 körül történik. Patch telepítés volt javasolt a problémára. Feltelepitettem, aztán a játék új verzió száma nem stimmelt a mentés verzió számával így elölről kellett volna kezdeni. Ekkor hagytam a francba az egészet.
31.
31.
kryszisz
#30: Igen, a Clear Sky valóban sokkal rosszabb állapotban volt, mint a SoC, nem egy teljesíthetetlen küldetéssel, halhatatlan ellenféllel találkoztam:D A Call of Pripyat viszont tényleg nagyszerű lett:) A Crysis meg - tetszett, szó se róla - inkább volt techdemo, mint a Far Cry, pedig eredetileg az készült annak:D
16.
16.
crytek
Ezt az AI dolgot én sem értem mi ebben a kimagasló.
15.
15.
kryszisz
#13: Azt az A.I. dolgot én sem értem, a jelen generáció nagyjából minden játéka örülne, ha fele olyan A.I.-t tudhatna magáénak, mint amilyen a Stalkerben volt. Meg a pályaszerkesztés is király volt szerintem, nagyjából minden helyszínre pontosan emlékszem, ami nálam elég ritka:D
10.
10.
user101
A Shadow of Chernobyl-t eddig háromszor játszottam ki, mert a világ, hangulat és a gunplay valami fantasztikus élmény, a mai napig... Azt tény, hogy a játék nem szép és nem is öregszik valami jól, de ez egyáltalán nem zavaró. Bugok tekintetében meg nekem nagyon szerencsém volt, az egész játékban összesen a három végigjátszás alatt nem találkoztam annyi buggal, mint a PUBG-ben 10-20 perc alatt... :)))
9.
9.
kryszisz
#8: Hát, ha korszakalkotó nem is volt, de atmoszféra terén máig odaver kb mindennek, akár posztapok, akár nem, zseniális a hangulata, ezért is vittem végig vagy 5x:) De igen, a technikai oldala valóban borzalom volt, soha játék nem fagyott ki nekem ennyiszer, és az csak a jéghegy csúcsa volt:D Viszont az U4 sem garancia sajnos, hogy ez a második rész esetében másképp lesz, hisz az sem túl acélos a nem hozzáértő kezekben (PUBG példának okáért). De reménykedem, nálam jelenleg a No1. leginkább várt játék.
8.
8.
RootKiskacsa
#7: Ez a játék legenda, korszakalkotó volt. A mai napig megállja a helyét.
A technikai oldala viszont katasztrofális volt.
7.
7.
Lorthirash
Ezt a játékot el kéne már engedni
6.
6.
Lorthirash
Szerintem ez is olyan igénytelen mod mint az összes ami kijött a játékhoz.
5.
5.
crytek
A látottak alapján nem ez lesz az ok ami miatt valaki újrarakja a játékot...
Várom a stalker 2-öt az elméletileg már UE4-es lesz és nem ezt a már akkor is ótvar szar engine-t vitték tovább...csak hát 2021 nagyon messze van
3.
3.
Cooper911
2.
2.
KratoS
Az ssrtgi is reshade effekt, csak perpill még béta állapotú, és nem fér hozzá ingyen senki.
1.
1.
Nnna. Legalább megélhetjük a sugárkövetéssel, hogy a Stalker ismét akad a gépünkön kösziheló.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...