Soul Calibur VI - színre lép Hilde

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Bandai Namco hivatalosan is bejelentette a Soul Calibur VI második szezonjának legújabb karakterét, aki nem más, mint a birodalmában élő emberek megmentéséért bármire képes harcosnő, Hilde.

A Soul Calibur VI-ról szóló hírek jelen esetben egyébként azért is lehetnek fokozottan érdekesek, mert a hamarosan megújuló Humble Monthly decemberi felhozatalában a Yakuza Kiwami és a My Time At Portia mellett a Soul Calibur VI-ot is bezsákolhatjuk 12 dollárért cserébe.

A Soul Calibur VI jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, a játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

5.
5.
godach
#3: Nem azt mondtad a minap, hogy te nem szoktál eladogatni? :O
4.
4.
#3: Ja, most már értem, miért 4. Annyiért amúgy megvenném a SoulCalibur-t, de nem szeretnék plusz előfizetést, mert amim van, abban jónak találom a tartalmat és idő is kéne kűzdeni a címekkel.
3.
3.
crytek
#2: Ez a bundle lényege AAA címeket fillérekért vehet az ember...szimplán a 12$-ot fel kell osztani. 4$/4EUR-oért lehet venni én is a második humble accountómról ennyiért sóztam el.De a Yakuza Kiwami ugyanez azt is 4-ért el lehet passzolni mivel sosem volt még cd kulcsboltokban sem 6.5$ körül sem az ára.
2.
2.
1.
1.
crytek
4$-ért remek vétel! Aki teheti vegye meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...