28 perc száguldás a Need for Speed: Heattel

A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb ízelítőt kaptunk a Need for Speed: Heatről Day and Night címmel. A Palm Cityben elkocsikázott fél óra mellett a játék fejlesztői is mesélnek arról, hogy miként jutott el idáig a franchise.

Kommentek

#10
#9: Melyik jól sikerült? :D miről beszélsz?

Egy teljesen átlagos 4-5 pontos film volt, amiben a Koenigseggre lehetett a nyálat csorgatni, meg a Shelby Mustangra. De tudom, fiataloknak minden vicc új.

Bár a legutóbbi szimulátoros poszt alatti kommentszekcióban az óvodás hencegéssel, na meg a fantasztikus helyesírásoddal már nagyjából sikerült belőni a korodat (több százezres szim, top idő a ranglistán) 16-17 köré maximum.
#9
Azt hittem a jol sikerült mozifilm a jatékfejlesztókbe is ónt egy kis kedvet de nem nagyon látom
#8
Előrendelve
#7
#1: +1
#6
Meg egyébként ki tervezi ezeket a nyomorék fejeket mindig bele ebbe a játékokba, és nem a külsejüket mondom, hanem az egész képet. Megnéznek ilyen Bravo magazint, hogy most milyenek is a fiatalok, vagy ilyesmi? Annyira gáz :D
#5
ritka gagyi grafika ,első 2 nfs még jó volt a többi egy összecsapott sz*r
#4
#3: Nem elég hogy kihalt, mert se sűrű forgalom (helytől függően = belváros, külváros) és még tömegközlekedési eszközök sincsenek, interakció sincs a pályákon. Random elszálló repülő, felgyúló villany, ugató kutya vagy akármi, erre az élettelenségre még rátesz a teljes "hab" effektus, így úgy szaladsz át mindenen, mintha ott sem lenne.
Akár még egy kuka is megdobhatna, hogy legyen értelme kikerülni vagy fékezni, esetleg rosszabb esetben egy csattanó hangot adna, vagy televágná a képernyőt szeméttel, de semmi.
Nem elég, hogy kikerültek a 2 sávos utak és tényleg azt érzed, hogy értelme nincs fékezni vagy akár lassan már vezetni sem, még a fentebbi apró de annál nagyobb élményt vesztő hibák is folyamatosan bennmaradnak.
#2
"Már csak a városokba kellene életet csempészni a 2-3 autn kívül, mert amit sikerült megoldani 15-20 évvel ezelött (járókelők,forgalom)"

Így van. És ha a gyalogosok ott állnak a zebra mellett, akkor át kelljen engedni őket, különben jön a yard, és levadász. Tegyenek a játékba szabálytalanul közlekedő motorosokat és kerékpárosokat, hogy még élethűbb legyen a játék.