Cory Barlog PC-re hozná a God of Wart

A 2018-as év játékát kizárólag PlayStation 4-en élvezhettük, a God of War tervezője azonban szívesen látná a munkáját a PC-s játékosok képernyőin is. Kár, hogy ez a döntés nem az ő kezében van.
  • Írta: szlav

Kommentek

#30
#29: Nèzegetem, hasznàltat nem veszek. tavaky 69 maki volt a mèlypont...
#29
#28: Szerintem nala mar csak te sirsz tobbet. Menjel vegyel mar egy telecsokizott pejesnegyet magadnak.
#28
Eladbak egy csomo gow ot pc-re ès Barlog negint tud a twitteren egy jót sírni. Ne sajnàljàtok tőle....
#27
Ő nem Kojima, ebben igaza van. A stúdiót sem Balrog productions-nek hívják egyelőre. Ráadásul az egyik egy belsős stúdió, a másiktól pedig ideiglenes exkluzivitást vásároltak, gondolom nem kevés pénzért. Ez a kijelentés Balrogtól elég nagy butaság volt. A körte és az alma esete.
#26
Itt szerintem egyértelműen annyiról van szó, hogy a Sony tudtommal jelentősen megtámogatta a fejlesztőket (lehet a GoW-nál pont nem, nem néztem utána), cserébe biztosan visszacsorog valami (MINDEN eladás után).
Ha kikerülne pl. Steam-re, akár 2 év után is, akkor a következő részt vagy nem támogatnák annyira, vagy egyáltalán nem, mivel a "kételkedők" kivárnának úgyis, hogy hiába konzolex-nek lett eladva, csak jött PC-re is (lásd RDR2), és nem biztos, hogy egy-két cím miatt beruháznának egy új konzolra, ha pl. annak az árából egy erős-közepes PC-re is fejleszthetnének a jelenlegiből.
Magyarul egy ilyen cím (ameddig megmarad tényleg húzónévnek minőség terén) elengedése öntökönszúrás lenne a Sony részéről, még a 2-3 éves ex-szerződésekkel is szerintem.
Persze én csak a gazdasági oldalt nézem most, a fan-faktor lehet pont ellentétes lenne.
#25
#24: Lánccal tud maga mellett tartani valamit, azért. Ő ez a fajta, hagyni kell.
Megszerezni nem nehéz, megtartani már annál inkább...
#23
Elmennek a picsába..
#22
Cory , persze, hogy elhozná. Neki az csak jót tenne, több emberhez eljutna, több pénz csúszna a zsebébe, stb. neki csak előnye lenne belőle. De én sem tartom a sony részéről , hogy meglépnék ezt a dolgot. Ez egy húzó cím (én is emiatt meg az UC miatt vettem anno ps-t) nem szabad és nem is kell kiengedni ezt a játékot. Így is lassan már minden játék kiszabadul az ex burokból egy-egy játék maradjon meg annak és ne hódoljanak be a cross meg a nép akaratának. Én támogatnám, mert nekem aztán mindegy, hogy 1 vagy 2 év múlva kiadják pc-re én addigra már 2-3-szor végigtoltam megjelenéstől számítva...
#21
Átnéztem a PS4 kínálatát és azt kell, hogy mondjam ( egyébként nagyon jó ): De a GoW-t sosem kedveltem mert ez a kaszabolós izé amúgy nem a zsánerem, de egy H0D-t el tudnék viselni a gépen... ahogy egy Days Gone-t is... :)
#20
#18: Csak jól mondtam,ha az elején úgy rendezik akkor ezek sem jöttek volna.
Kojima ment volna amerről jött a másiknál meg olyan szerződést írnak.
Tudták ők előre,hogy mi lesz.
#19
#15: Hát azok ugye 3rd party címek, azoknál semmi akadálya nem volt/lesz PC-n kiadni, ahogy azt crytek is mondja, azok nem a Sony-n múlnak. De a Santa Monica, meg még jó pár stúdió saját cég, ott természetesen övék az utolsó szó.:)
#18
#15: Pont nem ő csepegtet mert egyikhez se sok köze van hogy jönnek pc-re... Ha a Strandingel azt mondja a Sony Kojimának ha nem csak a mienk lesz kojima el se készíti nekik... Detroitnál meg lejárt a céggel a szerződés..
#17
#9: Hát nem tudom ez mennyire igaz, sok helyen olvasom, hogy az ilyen AAA ex-ek általában mindig veszteségesek, mert hiába megy el X millió belőlük, túl drágák ahhoz, hogy akár a nullszaltót is elérjék. Persze nem értek hozzá, csak sok erről szóló cikket láttam már. Mondjuk azt speciel én is megnézném, hogy egy Naughty Dog mit tudna művelni PC-n:D De szerintem a Sony neve annyira összenőtt a minőségi exekkel (hogy jogosan vagy nem az persze egyénfüggő), hogy már csak a presztízs miatt sem engedi ki a saját címeit, én sem tenném hasonló esetben.
#16
#14: M.I./fizika terén meg konkrétan visszafejlődés van (pár kivételtől eltekintve).
#15
Azért meghúzza a sony a határt,nem lesz itt habzsi dőzsi.
Egy kicsit csepegtetett a Detroit meg Strandingel,de a komoly húzó címeket nem fogja engedni.
#12
#5: Aha system seller

5 év után ki az anyám veszi majd a játékot meg hozzá az elavult konzolt mert az új már a piacon van?Elég volna 5 év múlva is kihozni mert az már biztos többszörösen többet hoz mint konzolt eladnak vele.
#11
A Sony ezt sosem engedné, mert akkor búcsút is mondhatna a Playstation eladásoknak.