Újra mozgolódik a Dragon Age 4

Tegnap ünnepelte a tizedik születésnapját a Dragon Age, így a BioWare is aktivizálta magát Twitteren. Egyelőre csak a mézesmadzagot húzták el előttünk, de hamarosan újabb részleteket is megtudhatunk.

A BioWare egy évtizeddel ezelőtt csavarta el a fejünket a Dragon Age bemutatásával, a széria várva-várt negyedik részét azonban az első teaseren felül sűrű homály fedni. Valószínűleg a fejlesztés döcögős mivolta miatt lehet ez, hiszen azt korábban egyszer már újraindították, augusztusban pedig projekt vezető producere is elhagyta a fedélzetet. A kerek évforduló mellé azonban valami morzsa csak-csak dukál, ezt pedig a Twitteren belengetett infók szerint hamarosan meg is kapjuk.

Közeleg ugyanis a Dragon Age Day (avagy Dragon 4ge Day), a rajongók nem hivatalos ünnepnapja, amely a D4-hez illően december 4-én esedékes. Ezen a napon dob csontot a BioWare is, habár azt nem árulták el, hogy pontosan mivel készülnek az eseményre. Ha igazán szerencsénk van, akkor mozgás közben is láthatjuk majd a szerepjátékot, de ezen a ponton mi megelégednénk néhány egyszerűbb részlettel is.

9 komment - szólj hozzá!