Brit toplista: Luigi a dobogón

Habár a Call of Duty: Modern Warfare-t nem sikerült lenyomnia, a Luigi's Mansion 3 így is felfutott a brit toplista dobogójának második fokára, maga mögött hagyva a FIFA 20-at is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#6: Teljesen jól leírtad,hogy sajnos a Nintendo brand miért nem népszerű hazánkban...nem alakult ki az a kemény mag mint az "ákos nyugaton"..
Ugye a "megtürt" rossz a Commodore volt és annak hála a Super Mario koppintása vált népszerűvé pl (Giana Sisters). Nyilván ez igaz az egész keleti blokkra ezért is ugy emlitem hogy "régiónk".Nekem csak szerencsém volt mert egy rokon hozott be N64-et kiskoromba és nálam az alapozta meg a Nintendo iránti szeretet(hozzáteszem...minden konzolért odavagyok).
Én csak azt sajnálom,hogy sokan lehurrogják ezeket a címeket és esélyt se adnak nekik....én aki szétszidom az egész "cod kulturát" végivittem vagy 4-5 cod-ot
Én örülnék egy picit nyitottabb gamer közösségnek ....igaz nem kéne ezzel a témával hergelnem magam...mert ezt 10 évvel ezelőtt se értettem most se...és valószinüleg 10 év múlva se lesz más a helyzet.
#6
#5: nem tudom hány éves vagy de ha úgy 20 felett járnál akkor tudhatnád hogy miért van ez az egész. Itt nem terjedt el a Nintendo kultúra, ennyi. Miért? Mert amikor Japánban meg Amerikában (meg úgy egész nyugat euban) tombolt az ipar, a Nintendo konzolok is igencsak ott voltak a háztartásokban, míg nálunk minden tiltva volt, vasfüggöny, max becsempészni lehetett de akkor az emberek nagyon kis része tudta egyáltalán hogy mi is ez, és iszonyat drága volt. Aztán amikor megindult a nyugatiasodás itthon akkoriban jelent meg a PS1 és ott kezdődött el minden szinte. Az első xbox is alig volt ismert itthon, emlékszek anno a suliban amikor mondtam hogy van 360-am (ami már a 2. generációs xbox) mindenki így :O mert új dolognak számított, mindenkinek ps-e volt.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lenne jó, én a Switch-el léptem be a Nintendo korszakomba, tetszik meg minden, de elég rossz hogy így pang a használt játék piac, mert mindent marha drágán tudok megvenni, mert alig van kereslet-kínálat, ebből is látszik hogy itthon csak nem terjedt el.
#5
#4: Igen mert borzasztóan idegesitő hogy egy Nintendo cimet amik kapják a jobbnál jobb értékelést leszar a nép,de mondjuk egy XY fps-t meg szét ajnároz.
Nyilván a COD jobban megy ott is ,de emellett brutálisan népszerűek a Nintendo címek is.Nézz csak meg a hardware és software eladásokat...és azt hogy ezenfelül amerikában milyen brutális kultusza van a Zeldának,Marionak,Super Smash Bros-nak...de még akár Ausztriában is.Ott is ha megjelenik a Cod akkor első helyen nyit...de ezen felül van más is !
#4
#3: Mindig ezzel jössz hogy nálunk de szar meg nincs ízlés. Nyugaton is népszerübb a CoD mint a nintendo játékok.
#3
#1: Az egyik legkreatívabb játék amivel valaha játszottam ez a széria.Brutális ötlethalmaz volt már az első részében is ....és ez bőven méltó rá.
Ez egy igazi AAA exlusiv a Nintendo-tól...csak hát "fejlett kulturájú"régiónkban amibe nem szakadnak a belek és még egy gépfegyver sincs az nem igazán lehet népszerű....
#2
#1: Igazábol ez az első nintendo játék ami olyan mintha egy animácios nintendo rajzfilmmel játszanál. Durva.
#1
ennyire fut angliában a switch? Biztos fun játék ez a Luigi Mansion, na de ennyire? Az első két rész se tűnt valami nagy durranásnak gameplayek alapján, erre itt a 3. rész és egyből a 2. hely :D