Diablo IV - 4K-s képek és egyéb információk

Egy csokor látványos, akár háttérképnek is beillő screenshotot tett közzé a Blizzard. Némelyikük 21:9-es méretarányban érkezett, így feltételezhetjük, hogy a játék támogatja majd az ultra-wide monitorokat is.

A 2019-es BlizzCon showját simán ellopta a Diablo IV bejelentése. A nyitóceremónia során egy elképesztően látványos mozis bemutatót láthattunk, később pedig elmerülhettünk a játék részletei között is. Egy dolog biztos: remekül fest a pokoli akció-szerepjáték, ezt pedig a legfrissebb, 4K-s screenshotok is alátámasztják.


A napokban néhány egyéb apróságot is megerősített a Blizzard csapata. Kiderült többek között, hogy a korábban elhintett pletykák igazak voltak, így a stúdió egy ponton tényleg megpróbálkozott azzal, hogy más kameranézetből prezentálja a játékát - akár hátulnézetes kaland is lehetett volna a végtermék, de a fejlesztők arra jutottak, hogy a hagyományos, izometrikus nézet áll igazán jól a Diablónak.

A bejelentés óta többször felmerült az online és offline játék kérdése. Megtudhattuk, hogy a Diablo IV-et játszhatjuk egyedül vagy a barátainkkal is, de bárhogy is döntünk, mindvégig szükségünk lesz az online kapcsolatra. Ezzel a Blizzard megelőzheti a tárgyak duplikációját és az ehhez hasonló csalásokat, no meg persze jót tesz a dolog a kalózok ellen is.

16 komment - szólj hozzá!