Filmkészítésbe kezd a Kojima Productions

Hideo Kojima híres arról, hogy komplett kisfilmekkel tölti fel a videojátékait, a dizájner azonban nem állna meg itt: a jövőben a filmszerű videojátékok mellett filmeket is készít majd a Kojima Productions.

Hideo Kojima a BBC Newsbeattel beszélgetett a Death Stranding kapcsán, ebben árulta el, hogy szeretné, ha a Kojima Productions belevágna a filmkészítésbe is: "A jövőben a Kojima Productions belevág a filmkészítésbe. Ha egy dolgot meg tudsz jól csinálni, mindent meg tudsz jól csinálni."

Kojima azt is kifejtette, hogy a streaming technológiának köszönhetően a filmek, a sorozatok és a videojátékok ugyanazon a helyen fognak versenyezni, ez pedig új formátumoknak is teret enged. "Rendkívül érdekel a játékok új formátuma,  ami ott fog megszületni, és erre szeretnék rámenni" - mondta a dizájner, majd hozzátette, dacára a filmszerű megközelítésnek, a Death Stranding még nem ennek az átalakulási folyamatnak az első lépése.

Vajon mire gondolhatott Kojima? A Netflix által is átvett Telltale-játékmenet mozgatja a fantáziáját, vagy valami merőben eredeti ötlet vetődött fel benne? Elvégre a Death Stranding sem hétköznapi alkotás, ez már a tesztünkből is kiderül. Akárhogy is, reméljük, mihamarabb fény derül erre is!

38 komment - szólj hozzá!