Filmkészítésbe kezd a Kojima Productions

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Hideo Kojima híres arról, hogy komplett kisfilmekkel tölti fel a videojátékait, a dizájner azonban nem állna meg itt: a jövőben a filmszerű videojátékok mellett filmeket is készít majd a Kojima Productions.

Hideo Kojima a BBC Newsbeattel beszélgetett a Death Stranding kapcsán, ebben árulta el, hogy szeretné, ha a Kojima Productions belevágna a filmkészítésbe is: "A jövőben a Kojima Productions belevág a filmkészítésbe. Ha egy dolgot meg tudsz jól csinálni, mindent meg tudsz jól csinálni."

Kojima azt is kifejtette, hogy a streaming technológiának köszönhetően a filmek, a sorozatok és a videojátékok ugyanazon a helyen fognak versenyezni, ez pedig új formátumoknak is teret enged. "Rendkívül érdekel a játékok új formátuma,  ami ott fog megszületni, és erre szeretnék rámenni" - mondta a dizájner, majd hozzátette, dacára a filmszerű megközelítésnek, a Death Stranding még nem ennek az átalakulási folyamatnak az első lépése.

Vajon mire gondolhatott Kojima? A Netflix által is átvett Telltale-játékmenet mozgatja a fantáziáját, vagy valami merőben eredeti ötlet vetődött fel benne? Elvégre a Death Stranding sem hétköznapi alkotás, ez már a tesztünkből is kiderül. Akárhogy is, reméljük, mihamarabb fény derül erre is!

33.
33.
Effecta
Nem neveznem nagykepunek. Inkabb egy kis marketing ego. Elfogulatlanul, a filmre koncentralva kell ulni a teremben, nem pedig sikongatni, hogy hol a francban van Snake. Ki tudja, ha ir valami kegyetlen jot, lehet Oscar is. Bocsi az ekezet hianyert, angol a bill.
24.
24.
Duken
#18: Miért lenne nagyképű? A nagyképűség ha valaki olyannal kérkedik amit nem tett le az asztalra. Reálissan látja amit elért és amit elérhet. Régóta vágyik erre. Most álszenteskedjen inkább?
23.
23.
Duken
20.
20.
És még senki nem írta ide a Metal Gear filmet. Engem érdekelne, hogy milyen lenne egy Kojima film. Mivel ugye az a sztori, hogy ő filmes lett volna inkább, meg a játékaiban is hosszú videók voltak, tök jó univerzum építés, részletek, stb. .. Csak éppen mondjuk egy MGS (Twin Snakes) a kb 11 óra játékidejéből 7 és fél óra videó. Most az rendben van, hogy ilyen mélyen és jól el tud valamit mesélni 7 órában. És másfél órában...? Biztos vagyok benne, hogy nem olyan eredményeket kapnánk, mint várjuk. Maga a videojáték az a platform, amiben ilyen módon és mélyen ki lehet teljesedni, karaktert lehet ábrázolni és árnyalni, ami miatt "létezik" a Kojima kategória. Igen ám, de 100 percben?
19.
19.
PS4jacksony
Csak szólok az ott mellette Guillermo del Toro. Ha vele csinál filmet az csak jó lehet olyan filmek Fűződnek a nevéhez mint pl : MAMA-A Faun Labirintusa,A víz érintése....Árvaház....
18.
18.
Darksiders84
#16: Jogos Janez bácsi de igen nagyképű lett a mester és ez inkább ami zavaró nem a tehetsége.
17.
17.
SLi
#10: légszíves tartsd tiszteletben a kultúránkat, ne keljen a moderátorokhoz fordulni
16.
16.
Yanez
Nem értem ezt a hozzáállást, ami a kommentekben megy. Előszőr is miből gondolják itt egyesek, hogy úgy fog filmet készíteni, mint játékot??? Miért ne kaphatna egy esélyt? Hányinger, hogy mennyire megy mindenre egyből a fika! Nagyon sok emberből hiányzik a pozitív hozzáállás, s ez elszomorít. Nem elég, hogy egy-egy kép meg videó alapján már megy a sárdobálás, úgy néz ki most már ennyi sem kell. Elég, ha valaki bejelenti, hogy filmet/játékot készít. Nem találok szavakat.

Aztán én leszek az elsők közt, aki ócsárolni fogja őt, ha valami kibekúrt szarral áll elő, de előszőr hadd mutassa meg mit tud ezen a téren! Ne legyünk már ennyire pesszimisták gyerekek!
15.
15.
Matt8888
Miután láttam az első filmjét, szerintem utána értékelem
14.
14.
shatterhand
Filmszerűen ható játékai elmennek. De ha azt filmbe rakná fájóan bugyuta (es szinten elvont japanos) lenne. Agyonlassitott részek, ostoba ellenfelek. Mint egy rossz cosplay felvonulas.
13.
13.
adamsfamily
Kezd kicsit elszaladni vele a ló.
Attól,hogy játékot tud rendezni és elég tartalmas sztorikat tudott felépíteni,az nem azt jelenti,hogy a filmezésbe is bele kellene vágnia.
Egy játék,történetmesélésre elég hálás formátum,mert nem annyira számít a játék hossza,viszont egy film esetében érdemes beleférni a 3 órás maximum hosszba,amit úgy kell felépíteni,hogy ideális legyen a film tartalmi elosztása és ne 1,5 óra legyen a bevezetés.Ehhez viszont Kojima szerintem nem ért a játékai alapján.Eleve a Metal Gear 5 is elég hullámzó katyvasz volt ilyen szempontból.
11.
11.
Duken
#9: Akko nem vot barátnőd! xD (csak hülyülök nyugi)
8.
8.
Rezsidémon
Mi meg csak itt írogatunk közben egy fórumra, az az igazi teljesítmény, Kojima úr :D
6.
6.
Duken
Szánalmas ez a kicsinyeség, irigység. Szégyeljétek magatokat.
5.
5.
frankdelgado
Ezzel a fejjel csak mangapornóra tudok gondolni.....
3.
3.
Darksiders84
#1: Ja most gurul a szekér ilyenkor kell merészkedni nincs megállás amíg ki nem derül végül hogy nem lehet mindent faszán megcsinálni hiába hiszi az ember.
2.
2.
Gykrizsi
Annyira taszít ez az önimádat
1.
1.
DeKor
"Ha egy dolgot meg tudsz jól csinálni, mindent meg tudsz jól csinálni."
Háááááááááát....amellett, hogy ez bűzlik az öndicsérettől, még csak nem is igaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...