Filmkészítésbe kezd a Kojima Productions

Hideo Kojima híres arról, hogy komplett kisfilmekkel tölti fel a videojátékait, a dizájner azonban nem állna meg itt: a jövőben a filmszerű videojátékok mellett filmeket is készít majd a Kojima Productions.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#38
#28: Iligy vagy Pitya :c
#37
#28: Ennek értelmében kérlek nevezz már meg pár számodra kedves játékot, hogy jobban értsem a hozzászólásod mibenlétét.
#36
#34: nekem meg lengyel :P
#35
#34: Kulfoldi melohelyen nincs ekezet :D
#33
Nem neveznem nagykepunek. Inkabb egy kis marketing ego. Elfogulatlanul, a filmre koncentralva kell ulni a teremben, nem pedig sikongatni, hogy hol a francban van Snake. Ki tudja, ha ir valami kegyetlen jot, lehet Oscar is. Bocsi az ekezet hianyert, angol a bill.
#32
#28: Ha szerinted Kojimának nincs mire nagyképűnek meg beképzeltnek lennie, akkor szerinted neked mire fel van? Csak, mert úgy adod elő magad, mintha te mindenki felett állnál és mindent, mindenkinél jobban tudnál, és aki nem veled ért egyet, az már a másik 50%-ba tartozik...holott inkább te tartozol oda. Szóval ahogy Ultimate is mondta, ilyen mértékű faxságokat ritkán olvasni, mint amiket te beszoktál ide hányni a cikkek alá. :-/
#29
YanezModerátor
#28: Játszottál te egyáltalán az MGS 1, 3 és 4-el? Mindegy is, inkább nézz utána ezzel a szériával mit tett le az ürge az asztalra. Az első és a harmadik rész a korát is bőven megelőzte és sok új dolgot hozott a játékiparba. Lehet, hogy neked szar, de ebben az iparban nem egyetlen elégedetlen emberke véleménye számít mérvadónak, hanem a kritikusok és a játékosok túlnyomó részének a véleménye. Ez határozza meg mi a valódi minőség, mi az ami valóban jó.
#24
#18: Miért lenne nagyképű? A nagyképűség ha valaki olyannal kérkedik amit nem tett le az asztalra. Reálissan látja amit elért és amit elérhet. Régóta vágyik erre. Most álszenteskedjen inkább?
#23
#16: Ez a beszéd!!!
#22
#12: Lehet hogy hülye vagyok , valamilyen szinten biztos de volt egy sajátos elemi élményem ami mindennél jobban meghatározta, meghatározza az életem. Amiatt. De mélységessen tiszteletben tartom más világnézetét. Mindenkinek a legintimebb, legszabadabb döntése. Csak azt tudom hogy sosem lehetek elég hálás azért amit megéltem, amit élek.
#21
#16: +1
#20
És még senki nem írta ide a Metal Gear filmet. Engem érdekelne, hogy milyen lenne egy Kojima film. Mivel ugye az a sztori, hogy ő filmes lett volna inkább, meg a játékaiban is hosszú videók voltak, tök jó univerzum építés, részletek, stb. .. Csak éppen mondjuk egy MGS (Twin Snakes) a kb 11 óra játékidejéből 7 és fél óra videó. Most az rendben van, hogy ilyen mélyen és jól el tud valamit mesélni 7 órában. És másfél órában...? Biztos vagyok benne, hogy nem olyan eredményeket kapnánk, mint várjuk. Maga a videojáték az a platform, amiben ilyen módon és mélyen ki lehet teljesedni, karaktert lehet ábrázolni és árnyalni, ami miatt "létezik" a Kojima kategória. Igen ám, de 100 percben?
#19
Csak szólok az ott mellette Guillermo del Toro. Ha vele csinál filmet az csak jó lehet olyan filmek Fűződnek a nevéhez mint pl : MAMA-A Faun Labirintusa,A víz érintése....Árvaház....