2022-ben jöhet a harmadik Hangya-film

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Marvel Studios korábban nem tett említést arról, hogy a harmadik Hangya-filmnek is helyet szorít a filmes univerzumának negyedik fázisában, most mégis úgy tűnik, Scott Lang és csapata is visszatér majd.

Először a The Hollywood Reporter szellőztette meg, hogy készül az Ant-Man 3, a Marvel Studios pedig már le is igazolta az előző két rész rendezőjét, Peyton Reedet a folytatásra. Az első hírek szerint a film forgatása valamikor 2020-ban vagy 2021-ben venné kezdetét, a premier pedig 2022-re várható.

A fentieket némileg váratlanul a Dr. Hank Pymet alakító Michael Douglas erősítette meg, illetve pontosította, aki a Collidernek adott interjúban kotyogott ki ezt-azt a harmadik résszel kapcsolatban. Egyrészt elárulta, hogy ő is szerepet kapott a harmadik filmben, másrészt pedig megjegyezte, hogy a forgatási munkálatok 2021 januárjában rajtolnak, amivel az említett 2022-es debüt is esélyesnek tűnik.

Mindez azért érdekes, mert a Marvel Studios sem a júliusi Comic-Conon, sem pedig a D23 során nem ejtett szót arról, hogy a közeljövőben az Ant-Man-sorozatot is visszahozná. 2022-re három filmmel tervez a stúdió, ezek közül elvitt egy helyet a Fekete Párduc folytatása, és a korábbi infóink alapján a maradék premieridőpontra (2022. február 18. és 2022. július 29.) A galaxis őrzői harmadik része, a Marvel Kapitány második felvonása, az új Penge, esetleg a rebootolt Fantasztikus Négyes pályázhatott volna. Úgy tűnik, az Ant-Man 3 jobbról előzött.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...