Shenmue - nem ér véget a harmadik résszel

A Shenmue-sorozat alkotója, Yu Suzuki szerint Ryo története nem ér véget a harmadik résszel, ő ugyanis mindenképp folytatni szeretné azt, ameddig a rajongók kíváncsiak rá.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#8: Hivatalos bolti legolcsóbb ára eddig $11.99 volt. Steames alap ára 34,99€

Szóval nem kell itt pánikot kelteni. Akit érdekel csapjon le rá most amíg lehet.
#8
#7: Mégis mennyiért dobáljanak egy 20 éves játék pár éve megjelent Pc-s portját? A harmadik rész azoknak készült, akik két évtizede elmerültek ebben a csodálatos világban, és szeretnék végre megtudni hogyan alakul a 11 részre tervezett történet újabb fejezete. Aki annak idején nem vitte végig az eredeti játékokat, annak ez csak egy 10 évvel ezelőtti grafikát és lassú játékmenetet tartalmazó kaland-RPG játék lesz. Aki, meg végigvitte, az meg minden bizonyára tűkön ülve várja a harmadik rész megjelenését.
#7
#6: Azért mondtam a fillérekért konkrétan 1.5-2 euroért dobálják..
#6
#2: A mostani Humble Monthly-ban is benne van.
#5
#4: Én valahogy jobban élvezem a régi játékok mechanikáit.Elismerem ez a játék csak azoknak való akik imádták az első két részt és a mai napig szeretnek retrozni.Aki úgy mond folyamatosan haladt a korral ...lehet felkötné magát ! :D
#4
#3: Van benne igazság én is targoncáztam szívesen és akkoriban tényleg jó volt de most ugyanaz már tényleg gyenge szerintem is.
#3
#2: Azért 2000-ben nem éppen volt ez gyenge techonologiailag...sőt....ezerszer minőségibb tolt ilyen téren mint a GTA-k...!
És igenis egy csoda volt abban az időben,a karakterek,történet ,eszméletlen szép zenék....igen...mai szemmel nem volt akciódús....és hála Istennek a rajongoknak akart megfelelni Suzuki mester és nem a tömegnek !
A Shenmue -t a kritiksokon kivül nagyon kis réteg értette meg még akkoriban is ...túl müvészi volt egy GTA -val szembe pl...de aki megértette az mai napig brutális rajongója a szériának.Vannak fanok akik évente elmennek pl Yokohama-nak arra a területére amit lemodelleztek a játék kedvéért....
Ez a játék techonologiai csoda volt akkoriban és mint mondtam brutális művészeti értéket képvisel....bőven többet mint a sok mai AAA multiplatform openworld műanyag vacak
#2
#1: Mond fillérekért hozzá lehet jutni aki akar mindenki meg tudja nézni mi is ez az agyonhájpolt cucc. Game passba is lehet tolni de minden szempontból gyenge (szerintem)
#1
Ó csorikám kicsit mintha el lenne tévedve a rajongókkal kapcsolatosan. Akik voltak a Dreamcastes időszakban mára nem igazán fogják ezt már várni főleg hogy szinte ugyanaz úgy le van maradva.