Modern Warfare - 38 pálya vár még ránk

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 5.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan a helyszínekben eddig sem szűkölködtünk, az ingyenes pályákból sosem elég. Adatbányászok fogása szerint 38 térkép érkezik majd a Call of Duty: Modern Warfare-hez megjelenés után, illetve találtak utalást a battle royale-játékmódra is.

Alig egy hete jelent meg a Call of Duty: Modern Warfare, ám az elvetemült adatbányászok nem kímélték az Infinity Ward alkotását, és máris nekiestek átkutatni, hogy mi is várhat ránk a jövőben. A Senescallo nevű felhasználónak köszönhetően elsőként egy hosszú listát kaptunk, melyen a következő hónapokban érkező pályák neveit láthatjuk állítólag. Ezek szerint a változatosságra nem lesz panasz, sőt, két igazi közönségkedvenc is visszatér majd a Shipment és a Rust pályák képében.

A Gunfight játékmódhoz érkeznek a Cage, a Cargo, a Hook, az Exclusion Zone és a Shoot House pályák. A 6v6-os és 10v10-es összecsapásokhoz várható az Aniyah Tac, a Crash, a Dam, a Krovnik Farmland, a Gulag, a Hospital, a Layover, a Lowline, a Lumber, a Malyshev, a Milbase, az Oasis, a Port, a Prison, a Rivine, a Shipment, a Shipment (nappali), a Shipment (esti), a Slums, a Stadium, a Sub Base, a Super, az Urzikstan, a Torez, a Transit és a TV Station. Végül a Battlefield-szériára hajazó Ground War-meccsekhez csupán a Smetna Farms pályát kapjuk majd, míg a Gun Course és a Marksman Range személyében jön két olyan helyszín, ami egyelőre egyik játékmódhoz sem sorolható be.

A That1MiningGuy által megosztott adatokból pedig a ránk váró játékmódokról is kapunk némi infót, melyek szerint visszatér majd a klasszikus Capture the Flag, illetve az adatbányász több olyan részletet is talált, amelyek a zombikra utalnak, valamint gyakran ismétlődik egy titokzatos „br” rövidítés is. Ki tudja, talán ismét visszatér a battle royale?

7.
7.
vanpear
#2: Igazad lehet, azért van betiltva jó pár országban, mert nincs vele gond.

Hát beszarás egyesek vakon és süketen élik a mindennapjaikat. :D
6.
6.
shatterhand
#3: Nem tudsz játszani vele. Igazából a profi konzolosok maxrs huzott joyyal is tudnak veszettül porogni. 10bol 2meccsem szar, a tobbiben en top3 megvan rendre. Ez van. El kell fogadni,hogy egyszer szarea vernek maskor meg bensk az ellenfelek.
3.
3.
Falcon
Konzolon játszva csak tölteléknek erzem magam multiba hogy a pc seknek legyen kit lelőni 4x gyorsabban fordulnak céloznak jol elcseszik a játékot
2.
2.
shatterhand
#1: És mi a baj a loottal? Kötelező skint, ruhát, órát,gesztust, emblémát venni?
1.
1.
vanpear
A legfontosabb, hogy loot box-ok és season pass is vár a fogékonyabbakra. Ne kergessük magunk hiú naiv ábrándokba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...