Cyberpunk 2077 - több idő jut Keanu Reevesre

Luca Ward, a jövőre érkező játék egyik olasz szinkronszínésze, aki nem mellesleg a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhand karakterének olasz hangjáért is felelős, izgalmas részleteket árult el a Cyberpunk 2077-ről.

Kommentek

#13
#2: Ilyen dolgokon nem változtatnak a vége előtt fél évvel, de az is biztos, hogy ez nem most történt, csakmert most lett ebből hír. Nyilván akkor történt, amikor elkezdtek dolgozni a színésszel még a legelején, sőt, gyanítom az első próbafelvételeknél. Látták, hogy mennyire működik a dolog, és annyira bejött nekik, hogy úgy érezték ebből több kell. De ez nem a múlt héten történt, hanem amikor elkezdtek dolgozni Keanuval. és azt sem hiszem, hogy köré van írva a történet, mert ha így lenne, akkor nem csak Keanunak a szövege duplázódott volna meg, hanem ez kihatott volna az összes hozzá köthető küldetés szövegére, és az összes érintett karakterek szövegére. Plusz tedd hozzá a grafikus melót, a plusz mo-cap fölvételt, valószínűleg komplett plusz küldetések megírását, és az egészet szorozd meg annyival, ahány féle kimenetel lehetséges a különböző döntések miatt. Ez nem olyan dolog, amit egy fix megjelenési dátummal bíró projekt ezen stádiumában bevállalnak, csak mert legyen több Keanu.
#12
Na meg "kiszivárgott", és pont az olaszoknál, "Luca Ward", komolyan mondom a sajtó már csak gépel és másol, az újságírók már nem mernek gondolkodni, vagy csak simán gyorsan, minőség nélkül odahányják a cikkeket. Ezt persze ki is használja némelyik cég.
#11
Hmm, ez még azt is jelentheti, hogy a többfelé ágazó sztori miatt kell több hanganyagot rögzíteni, ha ez így van, akkor örülünk V(incent).
#10
KopyAti!
A nem szimpatikus rèszemről nem egyenlő a nem jàtszom vele kijelentèssel.
#9
* Death
#8
#7: Akkor Dead Stranding-et ki se próbáld! :)
#7
Nekem soha nem volt szimpatikus hùzàs, mikor jàtèkokban ismert szìnèszek/celebek arca-szemèlye köszön vissza a kèpernyőről. Nàlam ez kicsit a szànalmas kategòria... persze üzletileg valòszìnű jò hùzàs lesz a kèszítőktől, a többsèg fogèkony az ilyen megoldàsokra.
#6
#5: Én annyira nem, annyi játék vár a backlogban meg polcon ami ki sincs bontva ha nem jelenne meg jövőre semmi se unatkoznék.
#5
#4: Na mondjuk ettől én is félek. :-/
#4
#3: Eselyesen kijön, de a Witcherekbol kiindulva kell jo fel év patcheles neki.
#3
#2: Azért az elég durva lenne, ha áprilisról eltolnák októberre. :-O 1-2 hónap csúszásra amúgy én is számítok, illetve nem lepne meg, de ez sztem túl sok lenne. Amúgy fix, hogy Keanu karaktere alapból végig velünk lett volna, csak maximum így gyakrabban jelenik majd meg.
#2
Én szeretem a színészt, várom a játékot, de szerintem úgy lenne a legjobb, hogy nem köré írnák a történetet. Értem én, hogy sztár, de teszem azt, ha csak egy nagyobb mellékküldetés sorozatban 3 órát látnánk az egész játékban eredetileg, akkor ne írjuk most át az egész játékot úgy, hogy végig bele hallucinálom az illetőt. Nem az ember miatt, hanem az általában véve is erőltetett lehet. Fél évük van a megjelenésig, (bár szerintem csak október környékén jön ki) lehetne más dolguk is, mint az utolsó pillanatokban fő dolgokon változtatni.
#1
Annyira unalmas már ez a Keanu felszopas meg körbe rajongás .