Hét évadot tervezhetnek a The Witcher-sorozatból

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 5.
  • Cooltúra
Link másolása
A könyvekre építkező sorozat rendezője, Lauren S. Hissrich megerősítette az SFX Magazinnak adott nyilatkozatában, hogy bár egyelőre csak az első évad kapott zöld lámpát a Netflixtől, ő hosszútávon hét évaddal tervez.

Az interjúban Hissrich elmondta, hogy „egyelőre nincs második évad, jelenleg minden csak arról szól, hogy miként építhetünk fel egy olyan történetet, ami képes lesz évekig bevonzani a közönséget. A legrosszabb dolog, amit csak tehetünk, hogy minden energiánkat csupán az első évadba öljük, és nem gondolkodunk azon, hogy milyen hatalmassá nőhetnének a karaktereink.”

A The Witcher-könyvekben és -játékokban egyaránt úgy hullanak a fontosabb karakterek, mint a legyek, és ezzel kapcsolatban Hissrich annyit elárult még az interjú során, hogyha tényleg lesz majd az első évad után folytatás, akkor azt bizony sok karakter garantáltan nem fogja már megélni.

A The Witcher-sorozat premierjére december 20-án számíthatunk, a folytatást illetően pedig egyelőre marad a „fingers fucking crossed”.

15.
15.
Gykrizsi
#14: Azért ez egy picit SPOILER szerintem :)
14.
14.
Ooorky
#13: Vége fele már néha több hetes szüneteket tartottam, szerintem kissé kifáradt az író.

(Kíváncsi leszek mekkora felháborodás lesz majd internet szerte Ciri "homoszexualítása" körül XD )
13.
13.
kryszisz
#12: Hát én a 4. kötetet fejeztem be most, annak - kis túlzással - a 70%-ban benne sem volt Geralt. De engem ez speciel nem is zavart, mind Ciri, mind Yen remekül megírt karakterek, úgyhogy ilyen szempontból szerintem a sorozatban sem lesz probléma, ha a Fehér Farkas néha háttérben marad:) Mindenesetre nagyon várom, addig beszerzem/befejezem a maradék 4 könyvet is:)
12.
12.
Ooorky
#11: Mondjuk ebben igazuk van, könyvek között is volt olyan amelyiknek az első felében csak megemlítették Geralt-ot.
7.
7.
SLi
#3: ez azért van mivel konkrétan követhetetlen mennyiségű tartalom érkezik rá hetente, sőt naponta, meg akkor ott van a hulu, az HBO, az Amazon, meg rendes TV adók, ennyi kritikus a világon nincs.
csak november elsején 12 saját készítésű netflix tartalom(sorozat, film, doku.) került fel, szinte minden nap minimum 1 aztán például pénteken megint 7.
itt van az e havi menetrend, követhetetlen:
https://www.denofgeek.com/us/movies/netflix/247213/new-netflix-releases
4.
4.
Gykrizsi
#3: Mondjuk szerintem a nagyon jó dolgokról sem beszélnek, csupán az emberek, az internet kap fel valamit, amit sokan szeretnek. Valamit, amit nem szeretnek, arról minek beszélnének az emberek? (persze, ha nem kirívóan rossz) Én mostanság fizettem elő, most pótlom azokat amik engem érdekelnek, szerintem sok érdekes és jó sorozat/film van. Persze HBO-n meg megy mellette a Watchmen/ His Dark Materials ami nagyon jó eddig. Amúgy meg szerintem sokszor azok az igazi meglepetések, amikről semmit nem hal az ember, csak random belenéz és tökre bejön neki. Volt szar is köztük, de én eddig inkább javarészt pozitívan csalódtam.
3.
3.
Ooorky
#2: Netflix-nek muszáj nyomnia a tartalmat, különben lelépnek az előfizetők, tele vannak szar sorozatokkal/filmekkel, csak a sajtó ezekről nem regél.
2.
2.
Mortis
Ennek az èvekig elegendő alapanyagból való hozzáállásnak általában sosincs jó vège. Ha jó folytassák, ha nem kasza: ilyen egyszerű
1.
1.
Gykrizsi
A második előzetes nekem bejött, most valamivel jobban várom. De magas az elvárás számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...