Hét évadot tervezhetnek a The Witcher-sorozatból

A könyvekre építkező sorozat rendezője, Lauren S. Hissrich megerősítette az SFX Magazinnak adott nyilatkozatában, hogy bár egyelőre csak az első évad kapott zöld lámpát a Netflixtől, ő hosszútávon hét évaddal tervez.

Az interjúban Hissrich elmondta, hogy „egyelőre nincs második évad, jelenleg minden csak arról szól, hogy miként építhetünk fel egy olyan történetet, ami képes lesz évekig bevonzani a közönséget. A legrosszabb dolog, amit csak tehetünk, hogy minden energiánkat csupán az első évadba öljük, és nem gondolkodunk azon, hogy milyen hatalmassá nőhetnének a karaktereink.”

A The Witcher-könyvekben és -játékokban egyaránt úgy hullanak a fontosabb karakterek, mint a legyek, és ezzel kapcsolatban Hissrich annyit elárult még az interjú során, hogyha tényleg lesz majd az első évad után folytatás, akkor azt bizony sok karakter garantáltan nem fogja már megélni.

A The Witcher-sorozat premierjére december 20-án számíthatunk, a folytatást illetően pedig egyelőre marad a „fingers fucking crossed”.

15 komment - szólj hozzá!