A Skywalker kora a Battlefront II-t sem kíméli

És decemberben egy regiment új tartalmat kap a játék, melyekben feltehetően a film vadonatúj helyszínei és karakterei kapják majd a főszerepet. Ezek mellett rengeteg bónusz is üti majd a játékosok markát.

A játék közösségi menedzsere, Ben Walke tweetje szerint a december a Star Warsról fog szólni, és ilyen formán a Battlefront II sem maradhat ki a buliból. A december 20-án érkező The Rise of Skywalker mozifilm kapcsán kapunk majd több jókora frissítést is, ám azt, hogy ebben milyen pályák, fegyverek vagy új karakterek szerepelnek majd, egyelőre rejtély.

A frissítések közül az első egyébként korábban novemberre volt ígérve, ám a Jedi: Fallen Order szintén novemberi rajtja miatt csak decembertől nyúlnak érdemben a Battlefront II-höz. Viszont addig sem maradunk extra jutalmak nélkül!

Azt ugyanis már tudni lehet, hogy miként alakulnak majd a novemberi játékmeneti bónuszok; november 15-17-ig például dupla XP-s hétvége lesz, de a hónap során jön több átvariált játékmód is, szóval érdemes lesz figyelni a dátumokat.

3 komment - szólj hozzá!