A Skywalker kora a Battlefront II-t sem kíméli

És decemberben egy regiment új tartalmat kap a játék, melyekben feltehetően a film vadonatúj helyszínei és karakterei kapják majd a főszerepet. Ezek mellett rengeteg bónusz is üti majd a játékosok markát.

Kommentek

#3
Október 23-24 körül volt egy kb. 6GB-os update, amiről nem volt cikk. Néhány nagyobb változás pontokban és a végén ömlesztve (nem az összes, mert iszonyat sok van):

• Felucia map is van Heroes vs Villains játékmódban
• új Endor map az Ewok Hunt játékmódban (juhé +kontent az egyik legidiótább részhez)
• Eddig úgy működött a CO-OP, hogy csak támadó oldalra rakott. Most már védő oldalra is kerülhet a max 4 fős csapat, de ezt még látszólag nehezen szokták meg a játékosok. Folyamatosan mindenki 1 helyre caplat, míg a másik CP-t befoglalják (még 3 CP esetén a 2 felé oszlás is ritka). Néha elgondolkozom, hogy vannak olyanok, akiknek halvány lila gőzük sincs, hogy mit kéne csinálni CO-OP módban (bezzeg a TF2 pályák elején ott a rövid "powerpoint" előadás, hogy mit kell csinálni).
• Ezzel együtt már 2 helyről is elindítható a CO-OP, mert kirakták a főmenübe ha gyorsan akarunk játékot indítani, illetve almenüből is indítható és itt már van választási lehetőség: támadó vagy védő oldal.
• Ez a változás nincs benne a hiavtalos közlönyben, de észrevettem, hogy a Kamino map-en néhány CP-t hátrébb helyeztek.
• Luke kapott egy Yavin-os, Han Solo meg a Yavin ceremony ruhát
• elvileg most nem kerül cd-re egy Hero képesség ha beszakítanak más képességgel vagy ütéssel

Egyebek ömlesztve:

Valami trooper skin, flash grenade kevésbé vakító, valamit a menükkel babráltak (de ebből semmit nem vettem észre), kicsit más lett a nameplate, a HP bar és a VICTORY/DEFEAT megjelenés, CO-OP scoreboard máshogy néz ki, fine-tuning az összes hősön, bugfixek, Instant Action módban minden star card maxos mostantól, ewok maci már futni is tud kürtölés közben (aztaa…hova sz*rjak?), a CO-OP-ot elvileg már 2 játékossal is elindítja + effekt fine-tuningok, stb.

Az űrhajós pályákon még nem nézelődtem, de elvileg ott is változott pár dolog.
#1
Most megint aktívan nekiültem, gyűjtögetem a pénzt az azóta megjelent skinekre. Jó látni, hogy a mai napig van aktív játékosbázis, persze ehhez az EA Access is hozzátesz. Nagy ritkán van olyan játékmód, amihez nehezen találok játékost, de pár perc várakozás általában elég. Várom a decemberi frissítést.