Ma nyergel fel a PC-s Red Dead Redemption II

A délutáni rajthoz pedig egy friss NVIDIA-driver is érkezett, mely amellett, hogy felkészíti a videokártyánkat a játék hibátlan futtatására, még gyanús részleteket is elárul a játék PC-s optimalizációjáról.

Az már egy ideje nem kérdés, hogy a számítógépekre szánt Red Dead Redemption II igazán gyönyörű lesz, azt viszont még nem tudjuk, hogy mindezért pontosan milyen árat kell fizetnünk. Ugyan kaptunk már egy hivatalos gépigényt, amely nem sokkal licitálja túl a Grand Theft Auto V elvárásait, ám az NVIDIA belsős tesztjei alapján kiadott táblázat nem ad okot túlzott nyugalomra:

Az NVIDIA szakemberei a 60 fps-t próbálták kifacsarni a játékból 32 GB RAM és egy Intel i9-9900K processzor társaságában. Egy GeForce RTX 2060-nal a legmagasabb beállításokkal nem volt gond a full HD felbontás mellett, míg az RTX 2070 Super 1440p-ben is könnyen vette az akadályt, viszont 4K-ban még egy 2080 Ti sem volt képes maximum részletesség mellett stabilan futtatni a játékot.

Persze, hogy mindebből mi igaz, az hamarosan kiderül, ugyanis a Red Dead Redemption II PC-s verziója a mai nap délután, helyi idő szerint 14 órától lesz elérhető az Epic Games Store és a Rockstar Launcher felületén, míg a Steamre szánt változatra decemberig várnunk kell.

109 komment - szólj hozzá!