Horizon: Zero Dawn 2 - toboroz a Guerrilla Games

Hivatalosan ugyan még senki sem beszélt róla, de nyílt titok, hogy már javában készül a Horizon: Zero Dawn folytatása. Ezt ismét alátámasztja a Guerrilla Games jókora csapatbővítése.

A Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds egyik mellékszereplőjét játszó Janina Gavankar áprilisban gyakorlatilag már elárulta, hogy készül a nagy sikerű PlayStation-exkluzív folytatása, ezt pedig most indirekt módon alátámasztotta maga a Guerrilla Games is. A fejlesztőcsapat weboldalán ugyanis feltűnt 15 álláshirdetés, amelyek ugyan konkrétan nem hivatkoznak a Horizon: Zero Dawn 2-re, de a munkaköri leírások alapján igen valószínű, hogy erre a projektre kell a friss erőforrás.

A keresett pozíciók között találunk különféle programozói állásokat, leginkább azonban vizuális dizájnerekre és az animátorokra tart igényt a stúdió. Az egyik leendő munkatárs kifejezetten a világ növényzetéért felel majd. Az ő feladatköre így szól: "A Guerrillán belül négy dedikált csapat felel a Horizon letaglózó környezetéért. Az egyik csapat kifejezetten a buja, gyönyörű növényzeten dolgozik, melynek 3D-modelljeit az alapoktól építik fel."

Bizony, itt név szerint említésre kerül a Horizon: Zero Dawn, és biztosak lehetünk benne, hogy nem az első epizódhoz készül újabb DLC.

54 komment - szólj hozzá!