Horizon: Zero Dawn 2 - toboroz a Guerrilla Games

Hivatalosan ugyan még senki sem beszélt róla, de nyílt titok, hogy már javában készül a Horizon: Zero Dawn folytatása. Ezt ismét alátámasztja a Guerrilla Games jókora csapatbővítése.
  • Írta: szlav

Kommentek

#54
Jav: mondjuk..
#53
Greta Thurnbergnèl szebb, a többi meg nem szàmìt. :)
A tekintetük monjuk ugyanaz.
#52
#49: Ez teljesen így van.
#51
YanezModerátor
#50: Nekem sem adja, de fél üveg után már nem válogatnék. A karaktere mondjuk teljesen elviselhető, de bennem nem hagyott nyomot. Viszont elismerem, van egyedisége, mind a személyiségében, mind a kinézetében. Mondjuk az új TR-ekben Lara karaktere egy gigászi nulla, de amúgy vele is lehetne lambadázni.
#49
#45: Én meg azt nem értem hogy mit nem lehet megérteni ha a többségnek bejön? Pl nekem sem jön be a Hzd vagy a Rdr2 de attól még elismerem látom az értékeit. Szerintem dok nézeteltérés pont azért van itt a gk-n mert sokan a saját véleményükek abszolutizálják és mérvadónak tartják és persze számít is az egyes ember véleménye de attól hogy neked vagy nekem nem jött be, attól még kevésbé lesz értéktelen. Azért nem véletlenül kritikai és közönség siker.
#48
#46: A külseje csak egy dolog, de úgy en bloc az egész karakter, külső-belső tényezőket alapul véve nagyon nem szimpatikus. Ez van. A szépségről csak annyit, hogy volt egy másik oldalon egy hasonló megjegyzésem hónapokkal ezelőtt és nem egy ember büszkén nyilatkozott, hogy mennyire szétadja Aloy karakterét. Bár tény, egy hölgyről mintázták az arcát(csak megjegyzem, hogy a modell külsőségekben, leginkább arcilag teljesen rendben van szerintem), de a karakter arca mégis ritka bárgyú hatást kelt bennem, akárhányszor ránézek...
#46
#45: Szerintem itt senki sem gondolt arra, hogy Aloy szép. Miért kellene annak lennie? Aki szerethető karakternek tartja, az valószínűleg nem a külsejére gondol.
#45
#37: Szerethető karakter Aloy? Nem tudom, de én már a legelső jelenettől kezdve nem szimpatizáltam vele. Már a gyerekkori kis buci képétől a hideg futkosott a hátamon és sajnos a felnőtt variánsa sem lett szimpatikusabb külsőségekben. Személyiségre sem tudott megfogni, de ez már az én bajom. A játék mint olyan, egynek nem volt rossz, de visszaemlékezve akkor sem és most sem értem, hogy miért volt tőle jó pár embernek sorozatos orgazmusa...
#44
#26: Az új God of war-al is ez volt a helyzet,de a Horizon-ban legalább volt némi taktikázás.
#43
#41: Szerintem megéri hozzá digitálisan letölteni a frozen wilds dlc-t.
#42
#41: Én is, de aztán Ps Store-ból megvettem hozzá a DLC-t külön. Elkezdtem, de egyáltalán nem fogott meg. Viszont többen mondják, hogy nagyon jó, úgyhogy adok még neki esélyt.
#41
#40: Nem mert lemezen anno az alapjátékot vettem meg!
#40
#37: A Frozen Wildsot is kijátszottad? Nagyon megéri.
#39
Nyarlako!
Egyetèrtek. Tovàbbà az èpületek belsèjèben uralkodò tègla, bordó, piros, vöröses szìntònust is tùlzàsba vittèk, màs szìneket nem is lehet felfedezni, csak az embereken maximum. Aztàn nem is beszèlve arròl, hogy az èpületek 90%-ba nem is lehet bemenni.
Ettől mèg nekem persze tetszett a jàtèk, de kedvencem nem lett. Nyitott vilàgù, de a bejàthatòsàga kicsi, a hegyeket nem lehet megmàszni, ùgy is mondhatnàm, open world, csőjàtèkos elemekkel.
#38
Nem tudom miért, de amióta az első hírek megjöttek a HZD 2-ről, valamiért olyan érzésem van, hogy ez lesz már PC-re is (xbox-ra meg nem). Nem tudom miért gondolom így, de pár év múlva kiderül.
#37
#34: Én a napokban fejeztem be 40 óra és 70% maxolás nem lesz.
Nagyon jó játék volt,van benne fejlődési lehetőség a második részre.
Sony ismét alkotott egy szerethető karaktert Aloyal.A folytatásban lehetne még több hasonló karaktert belecsempészni,még ha csak mellékszereplők is.Az elsőben ezt hiányoltam.
Átvezető videókba több életet lehelni,arcmimika,VÉDEKEZÉS,mountra szerelhető fegyverek,harc közben célbefogás stbb...
Várom a folytatást!