Nebuchadenezzar - városépítés Mezopotámiában

  • Írta: szlav
  • 2019. november 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Ki ne szeretne fényűző babiloni király lenni? Ha egy igazi, kívül-belül klasszikus városépítős játékra vágytok, akkor érdemes rajta tartani a szemeteket a leírhatatlan című Nebuchadanezzaron!

Valószínűleg még maga Nabukodonozor, a Babiloni Birodalom legendás királya is megrémülne attól, hogy milyen összetett, jól átgondolt épülethálózatokat építhetünk majd a róla elnevezett városépítős menedzsmentjátékban.

A Nepos Games aprócska csapata nemrég mutatta be a 2020 elejére szánt fejlesztését, a bejelentés mellé pedig érkezett egy rövid előzetes is. A látványvilág egyértelműen a 90-es évek stratégiai játékait idézi, ez pedig nem feltétlenül rossz tulajdonság.

További érdekesség, hogy a hagyományos, szabadon építgetős mód mellett 16 kampányküldetést is kapunk, ha pedig erre is ráunnánk, akkor szétnézhetünk majd a modok között is, hiszen a fejlesztők már az első naptól támogatják a közösség kreatív hozzájárulását.

6.
6.
delphijos
Engem meg - persze a kor kivételével a Caesar-ra. A 3. résszel hülyére játszottam magam.
5.
5.
cSzLaszlo
tiszta transport tycoon ,még a grafikája is
4.
4.
logic5
#3: Én is. Nekem ez tuti vétel lesz, ha nem 30-40 ojróé' adják
3.
3.
davidragon
#1: Arcátlanul ugyanolyan! :D Nekem is egyből az ugrott be már a kép alapján is, a videót nézve viszont totál ugyanaz a motor, gondolom grafikailag felturbózva.
A Pharaoh viszont nagyon nagy játék volt, mai napig előveszem néha.
2.
2.
SLi
#1: konkrétan ugyanúgy néz ki
1.
1.
logic5
Csak nekem jut eszembe erről a Pharaoh?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...