Leállnak a Driveclub és a SingStar szerverei

A Sony bejelentette, hogy 2020 januárjában a SingStar PS3-as és PS4-es változata is elveszíti az online funkcióit, márciusban pedig hasonlóan jár a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes is.

A trófeavadászok jobb, ha felkészülnek, ugyanis újabb PlayStation-exkluzívok veszítik el az online támogatást.

2020. január 31-én leállnak a SingStar szerverei, ami hasonlóképp érinti a PS3-as és PS4-es változatokat: nem vásárolhatunk új zeneszámokat, az online leaderboardokat és kihívásokat nem érhetjük majd el, illetve akad néhány trófea, melyeket ezáltal a jövőben nem szerezhetünk meg.

A PS4-en dalolók szerencsére a jövőben is hozzáférhetnek majd a korábban megvásárolt, de időközben a merevlemezről letörölt számokhoz, ez a funkció azonban nem él majd a PlayStation 3-as játék esetében. Érdemes tehát még január előtt letölteni a DLC-ként megvett zenéket.

2020. március 31-én a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes esetében is kénytelenek leszünk elbúcsúzni az online funkcióktól. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem vehetünk részt online versenyeken, nem kreálhatunk online eseményeket, és nem teljesíthetjük az online kihívásokat. Emellett elérhetetlenné válik majd a leaderboard, nem vehetünk részt az online klubok játékában, és nem használhatjuk majd a szezonbérlet online tartalmait sem.

21 komment - szólj hozzá!