Leállnak a Driveclub és a SingStar szerverei

  • Írta: szlav
  • 2019. november 5.
  • Gyászhír
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy 2020 januárjában a SingStar PS3-as és PS4-es változata is elveszíti az online funkcióit, márciusban pedig hasonlóan jár a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes is.

A trófeavadászok jobb, ha felkészülnek, ugyanis újabb PlayStation-exkluzívok veszítik el az online támogatást.

2020. január 31-én leállnak a SingStar szerverei, ami hasonlóképp érinti a PS3-as és PS4-es változatokat: nem vásárolhatunk új zeneszámokat, az online leaderboardokat és kihívásokat nem érhetjük majd el, illetve akad néhány trófea, melyeket ezáltal a jövőben nem szerezhetünk meg.

A PS4-en dalolók szerencsére a jövőben is hozzáférhetnek majd a korábban megvásárolt, de időközben a merevlemezről letörölt számokhoz, ez a funkció azonban nem él majd a PlayStation 3-as játék esetében. Érdemes tehát még január előtt letölteni a DLC-ként megvett zenéket.

2020. március 31-én a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes esetében is kénytelenek leszünk elbúcsúzni az online funkcióktól. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem vehetünk részt online versenyeken, nem kreálhatunk online eseményeket, és nem teljesíthetjük az online kihívásokat. Emellett elérhetetlenné válik majd a leaderboard, nem vehetünk részt az online klubok játékában, és nem használhatjuk majd a szezonbérlet online tartalmait sem.

20.
20.
vanpear
#19: ..és tényleg. Szerintem is megtölene.
19.
19.
kryszisz
#17: Ahh, hagyd, itt nagyjából minden hír alatt kialakul annyi nyivákolás, ami megtölene vagy 2 komplett telenovellát:D
17.
17.
zozo76hun
#16: fokozodik a dramai feszultseg
16.
16.
vanpear
#14: XD Menj kapálni barátom.
15.
15.
Yanez
#14: Az már tényleg nem az. Gyakorlatilag egy konzolgeneráció idős.
14.
14.
crytek
#13: Korai? 5.5 éves lesz mikor jövőre lelövik... Az nem olyan korai.
13.
13.
vanpear
#12: Igazad van, na mondjuk úgy tényleg gáz a korai végzet.
11.
11.
vanpear
#2: Úgy csinálsz mintha bárki játszott volna online a Driveclub-al. De lekell, hogy rántsam a leplet... NEM.
10.
10.
Zisten
1, A DriveClubból, VR részéből és a Bike-ból is időbe gyorsan kiszedtük az online trófeákat. Az offline része még platinázható utólag.

2, A Singstart imádtam/imádom.
Nővéreimmel minden évben szilveszterkor az pörgött a gépben.
Az egészet ott b*szták el, hogy a PS4re egy új rendszert dolgoztak ki, ami bugos lett és az összes akkori dalt át kellett neki dolgozni rá (nem mindet sikerült, mert közben lejártak a jogok). PS3on 10000 pont volt a max egy dalnál, PS4en 3 millió (tudnám miért pont 3 millió, semmi értelme)
PS3on tökéletesen követte a hangodat a vonal, PS4en meg késett. Ezért baromira rossz volt.
Szerencsére PS3on megtiltottam a játéknak, hogy frissítsen a PS4en is használt új pocsék rendszerre, így ott megmaradt az összes régi dal és így működik vele az összes PS2 és PS3 Singstar lemez is.
8.
8.
#7: A Sony időről-időre adott dolgokban olyan nyomorék tud lenni agyilag, hogy az csúcs. Lásd Vita, Driveclub, és biztos van még 1-2 hasonló eset...
7.
7.
Azt tudom a Driveclub-ról, hogy sokan szeretik, nem tudom mennyien játszottak még vele, de úgy halál jófejség volt így lelőni a szervereket. Ez valahogy nem volt benn a reklámban, amikor arról volt szó, hogy itt a PS ex, vedd meg.
6.
6.
Falcon
Nekem ez a generáció legjobb autós játéka volt mikor kiderült hogy nem lesz több driveclub x box ra váltottam az első résszel utolérték a forzát kitudja mi lehetet volna még pár rész mulva belőle
A gran turismo bezzeg fentmaradt a legnagyobb szégyenfoltja lett a playstationak
3.
3.
crytek
Vajon a dobozos Driveclub megy majd PS5-ön? Ezt jó volna tudni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...