Bejelentették a The Hive című FPS-RPG hibridet

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha készen álltok egy vadonatúj lövöldére, akkor jó hírünk van a számotokra! A 3 Day Monk frissen leleplezett játékában a gyors akció mellett brutális bossfightok is leselkednek ránk.

Amellett, hogy az RPG-s és FPS-es tulajdonságok szinte egyenlő arányban keverednek majd a multiplayer-orientált játékban, bőven akadnak még más izgalmas részletek is. Például a főszerepet a különböző eventek kapják: minden egyes frissítéssel újabb és újabb események veszik kezdetüket, így a játék S.T.A.L.K.E.R. és Hunt: Showdown inspirálta atmoszférája patchről patchre képes lesz megújulni.

A játékosoknak új területeket kell majd felfedezniük, hogy értékes zsákmányokat gyűjtsenek, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a túlélés érdekében. Ha a játékos meghal, akkor nem csak a karaktere tűnik el a világból, hanem minden összegyűjtött tárgya és felfedezése is, így a világ egyre kevesebb lehetőséget tartogat majd a túlélők számára.

A játékosok nem csak az újjászületési helyüket választhatják meg a multis körök elején, hanem a felszerelésüket is, mely mellé mindenki kap egy elektromos készüléket, amit különböző modulokkal fejleszthet majd. Ez az eszköz elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy sikeresen túléljünk egy-egy menetet, mivel kizárólag a segítségével hagyhatjuk majd a hátunk mögött a borzalmas ellenségekkel teli világot.

Az Unreal Engine hajtotta The Hive 2020-ban érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a játékról bővebb információkat pedig a hivatalos Kickstarter-kampány leírásában találhattok.

6.
6.
Én abszolút nem játszom ilyen multi játékokkal, de biztos vannak, akik igen. Ezek szerintem már folyton fognak jönni, amíg világ a világ +1 nap. Mindenki keresi a nagy gurítást, az új receptet egy következő Day-Z, PUBG, vagy egy Fortnite szintű siker megéléséhez. Nagy dérrel-dúrral jönnek ezek a címek, aztán csend, aztán eltűnnek. Viszont nem érzem úgy, hogy a jó single player játékok kihaltak volna, sőt mostanában egyre több a jó cím.
2.
2.
prodigy1990
#1: Szerk
Ja, mert azzal kevesebb munka van.
Ez a Gamekapocs oldal mikor akar már végre fejlődni? Olyan fapados az egész oldal, mintha legalább 10 évet repülnénk vissza az időben.
1.
1.
prodigy1990
"multiplayer-orientált játékban"
Eddig érdekelt a játék. Mi a francnak kell szinte minden játkból multit csinálni?
Ja, mert azzal sokkal több munka lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...