Bejelentették a The Hive című FPS-RPG hibridet

Ha készen álltok egy vadonatúj lövöldére, akkor jó hírünk van a számotokra! A 3 Day Monk frissen leleplezett játékában a gyors akció mellett brutális bossfightok is leselkednek ránk.

Kommentek

#6
Én abszolút nem játszom ilyen multi játékokkal, de biztos vannak, akik igen. Ezek szerintem már folyton fognak jönni, amíg világ a világ +1 nap. Mindenki keresi a nagy gurítást, az új receptet egy következő Day-Z, PUBG, vagy egy Fortnite szintű siker megéléséhez. Nagy dérrel-dúrral jönnek ezek a címek, aztán csend, aztán eltűnnek. Viszont nem érzem úgy, hogy a jó single player játékok kihaltak volna, sőt mostanában egyre több a jó cím.
#5
#4: Úgy valahogy. Szerencsére nem úgy néz ki hogy a single kihalna azért bármennyire szeretnék az újhullámos kis gecik.
#4
#3: Az ilyeneknél csak a pénz számít, semmi más. Egy multis játékban sok dolog nincs, ami egy single-ben meglehet, értem ezalatt a történetet, remek zenéket, emlékezetes karaktereket, helyszíneket(nem ilyen összedobott multis üres pályákat) és még sorolhatnám.
#3
#1: Meg abban lehet szirszart eladni végtelenül nem is annyira mikro tranzakciókkal.
#2
#1: Szerk
Ja, mert azzal kevesebb munka van.
Ez a Gamekapocs oldal mikor akar már végre fejlődni? Olyan fapados az egész oldal, mintha legalább 10 évet repülnénk vissza az időben.
#1
"multiplayer-orientált játékban"
Eddig érdekelt a játék. Mi a francnak kell szinte minden játkból multit csinálni?
Ja, mert azzal sokkal több munka lenne.