Két sztárszínészt is igazolhat a The Batman

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár sokáig úgy tűnt, hogy Jonah Hill alakíthatja majd Pingvint a következő Batman-filmben, a színész végül jelezte, mégsem érdekli a projekt. A Warner Bros. nem várt sokat, és lehet, hogy megtalálták az új kiszemeltet. Ahogy Alfred szerepére is.

A Matt Reeves rendezte The Batman egészen ambiciózus vállalkozásnak ígérkezik, hiszen legalább féltucat gonosztevőt vonultat majd fel a film, így nem lesz könnyű dolga a Robert Pattinson alakította sötét lovagnak.

Ami már biztos, hogy Macskanő feszes bőrszerkóját Zoe Kravitz ölti magára, Rébuszt pedig Paul Dano őrületesnek ígérkező játékában csodálhatjuk meg. Korábban úgy tűnt, Jonah Hill alakítja majd Pingvint, de a színész végül kiszállt a projektből.

A The Wrap és a Deadline viszont most arról ír, hogy a stúdió és a rendező nem bánkódtak sokáig, mert nagyon úgy néz ki, már meg is találták a potenciális új jelöltet. A mindig jól értesült magazinok beszámolója szerint a stúdió már tárgyal Colin Farrell-lel.

De ez nem minden, a legfrissebb hírek szerint Andy Serkis is képbe került, méghozzá Alfred Pennyworth szerepe kapcsán. A stúdió állítólag már vele is tárgyal.

A The Batman premierje 2021. június 25-én esedékes.

1.
1.
Őrnagy
Ez a Colin hogy el van tűnve. Pedig jó arc. Vagy csak én nem látom mostanában? Utoljára a szent szarvasban láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...