Anthem - Mass Effect témájú skinek érkeztek

Boldog november 7-ét mindenkinek, boldog N7-napot! Ma megünnepelhetünk mindent, ami a videojátékok egyik legnagyszerűbb sci-fi univerzumához kötődik - ha úgy tetszik, akár az Anthemen belül is.

A trilógia vége (sokak szerint azonban már a második rész) után sajnos lefelé ívelt a Mass Effect karrierje, erről pedig hol emlékezhetnénk meg jobban, mint a zuhanórepülésnek induló játékok védőszentjében, az Anthemben? A BioWare csapata néhány kozmetikai újdonsággal ünnepli az N7-napot, így olyan páncélokat szerezhetünk, amelyek egyértelműen a Mass Effect-univerzum űrlényeire, illetve azok jellegzetes páncéljaira emlékeztetnek.

A játék négy Javelinjéhez négy különféle skin dukál. A Ranger a turian, a Storm pedig az qsari fajra emlékeztet, míg az Interceptor quarian öltözetet, a Colossus pedig krogan páncélt kapott. Ezeket azonban mégsem vágják hozzánk ingyen - darabját 61 ezer coinért (a játékban gyűjthető pénzért) vagy 850 Shardért (prémiumvaluta, melynek 1050-es csomagja 10 dollárba kerül) válthatjuk ki. A páncélkinézetek mellett találunk a boltban egy Andromeda Initiative-festést is, valamint a Shepard Shuffle emote-ot - utóbbi Shepard béna tánclépéseit idézi, ahogy azt a Citadel kantinjában is láthattuk.

4 komment - szólj hozzá!