Egy hétig kipróbálható a The Elder Scrolls Online

  • Írta: szlav
  • 2019. november 7.
  • Akció
Link másolása
Elindult a The Elder Scrolls Online Free Play Eventje, melynek keretei között november 13-ig szabadon és teljesen ingyenesen felfedezhetjük Tamriel vidékeit. Az új felhasználók még egy kis csomagnyi prémiumvalutát is kapnak.

Aki eddig még nem vetette meg a lábát a The Elder Scrolls Online hatalmas világában, az most bátran megteheti. Elindult ugyanis a Free Play Event, amely november 13-ig minden érdeklődő előtt megnyitja a kapukat PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Az esemény keretei között az alapjátékhoz juthatunk hozzá, így négy karakterosztály, vagyis a Nightblade, a Templar, a Dragonknight és a Sorcerer közül válogathatunk. A One Tamriel frissítés értelmében bármilyen sorrendben felfedezhetjük az előttünk álló 23 zónát, köztük Morrowindet, ahol bejárhatjuk a Dark Elfek otthonát is. Ha jut rá idő, érdemes megnézni a Mage- és Fighters Guildet is, hiszen itt is gazdag történetek várnak ránk.

A ZeniMax csapata mindemellett még egy kis extrával kedveskedik a friss kalandoroknak. Az újonnan kreált accountok ugyanis 500 koronát kapnak - ez a játék prémiumvalutája, amelyet a Crown Store-ban költhetünk el. Egészen kényelmes módon pontosan ennyibe kerül a Starter Pack, ami a kalandozáshoz hasznos bájitalok, étel, lélekkövek, javítócsomagok, XP-tekercsek és mérgek mellett egy cuki fekete párduckölyköt is tartalmaz.

7.
7.
#2: Igaz! De nekem bejöttek a történetek. Este meló után egy kis mesét kapsz a questekkel. Nem olyan ütős mint mondjuk egy SWTOR történet, de kikapcsolódásnak szórakozásnak megfelel.
6.
6.
Extol
#4: nekem az b*szta a csőrömet hogy csináltam egy nagyon fasza karaktert bétában és nem vihettem át 1.0-ba
4.
4.
PiszkosFred
#3: Ha az accountod megvan, akkor ott folytatod.
3.
3.
Heldengeist
Egyszer már volt ingyen, akkor kipróbáltam. Az több is volt, mint elég. Bár arra kíváncsi vagyok, hogy ha újra belőném, az elejéről kellene kezdenem, vagy folytathatnám ahol akkor abbahagytam.
2.
2.
Stranger
#1: MMO-nak szar, mert kb. egy single player játék. Single-nek pedig túl MMO-s. Ma már sajnos a legtöbb MMORPG ilyen, lehet hogy a klasszikusok tetszettek volna.
1.
1.
Kelan
Annó mevettem ezt, mert hogy Elder Scrolls, itt kellett rájönnöm hogy én nem szeretem az MMO játékokat.
Viszont ha valaki szereti, hát ebben van tartalom bőven. (a többiről nem tudok nyilatkozni)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...