Új vezetőt kap a SIE Worldwide Studios

A Sony úgy döntött, hogy a jövőben a Guerrilla Games társalapítója, Hermen Hulst vezeti majd a Sony belsős stúdióinak munkáját felügyelő Worldwide Studiost. Hulst így 14 különböző csapat munkáját fogja felügyelni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#9: Még csak nem is az ö dolguk, mire van a pegi rating? A szülö ne vegye megy a gyereknek a 18+ játékot, de megveszik a GTA-t, a COD-ot meg a többit.
Outlastban tombol a gore, van fütykös is, Witcherben, Mass effectben szexjelenetek, de combok vagy pocak látszik egy anime stílusú játékban már keresztet vetnek és elszörnyednek. Hiba volt kaliforniába tenni a központot.
#9
SLi
#8: "És te beszélsz a shotacon avatárod mellett."
nyugi nem vagyok képmutató, nem írtam hogy bajom lenne velük, vagy hogy nincs igazad a cenzúrával kapcsolatban, lehet anime csöcsöket kellett volna lolik helyett írnom, csak ironizáltam, nem beszólás volt
jöhetnek felőlem buzik, lolik, gore akármi majd én eldöntöm nekem mi fér bele, a sony ne korlátozza a művészi szabadságot, neki annyi a dolguk hogy kiskorú ne férjen hozzá, ennyi, bár 9 évesen láttam mindkettőt , se Bulma csöcsei se a nácik leolvadó pofája az Indiana Jones-ban nem okozott maradandó lelki traumát
#8
#7: Nem csak azokat cenzúrázzák de ne zavarjon. Persze a nagy stúdiók cuccai felett szemet húnynak mert őket nem akarjak elveszíteni, ezért is gusztustalan a kettős mérce.
És te beszélsz a shotacon avatárod mellett.
A buzikkal meg semmi bajom mikor jól megírt karakterek és nem wokeshit.
#7
SLi
#5: most kivételesen nem a buzikról van szó hanem a lolikról
#6
#5: Ok is bekaphatjak mert szarnak a Donkey kongra meg a Metroidra.
#5
#4: Majd jönnek Nintendozni, Fire Emblem: Three Houses-zel is beszopatták a szivárványosokat :D
#4
#3: Nem arra gondoltam hogy anyagilag hanem hogy ne akarják elidegeníteni a vásárlóit egy részét azzal hogy bizonyos játékokat kettős mérce mellett kényszerítenek cenzúra.
#3
#2: Megint? :D
A jelenlegi generáció legsikeresebb konzoljáról beszélsz te is, vagy valami másik PS-ről?
#2
#1: Majd akkor mondjuk amikor látjuk hogy megint jo irányban halad a PS.
A retek cenzurapolitikát ideje eldobni.
#1
Meg vagyok elégedve a váltással.