Vadonatúj shooteren dolgozik a Half-Life 2 írója

Chet Faliszek, a Half-Life 2, a Portal és a Left 4 Dead írója megerősítette, hogy új csapatával, a Stray Bombayjel éppen egy új, multiplayer-központú belső nézetes shooter játékon dolgoznak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
#19: Ott ami eléggé egyedinek tekinthető újdonság volt, az maga a történetmesélés. Az, hogy játék közben, full irányítás mellett jöttek a scriptelt átvezetők. Nem átvezető videók formájában bontakozott ki. Ez nemhogy fps esetében klönleges volt, de más műfajokon belül sem igen volt talán. Arról nem is beszélve, hogy konkrétan az első találkozás a kommandósokkal beleégett az agyamba. Több AI volt benne mint az összes COD-ban együttvéve.
#20
#9: Nem elúszott, hanem időviharba került... :)
#19
A Half-Life-okról, főleg az elsőről sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy a történet vitte el őket a hátán. A Portal esetében szintén, a Left4Dead esetében meg aztán végképp. Ez nem hiba, de ennek fényében nem hiszem, hogy nagy jelentősége volna, hogy a játék írója épp min dolgozik.
#17
Kimoderált üzenet
#15
Kimoderált üzenet
#13
#5: Hát... 2004-et írunk. Jött, látott győzött. Grafika, fizika, fények, tartalom, fejlődés, változatosság, történet. Szvsz azóta sem kaptunk különben. Korszakalkotó volt, kemény és nyers. Minden évben előveszem. Felejthetetlen.
#12
#11: Igazából volt. Ha nem látod, hogy mit adott a Half life első és második része a játékvilágnak, akkor - no offense - de vak vagy. Márpedig, mint mérföldkövek (mert az volt mindkettő), függetlenül attól, hogy valakinek bejött e a téma/megvalósítás, teljes mértékben megérdemlik a hypeot, ami a mai napig körbeveszi őket.
#11
#6: Gondolod volt valami értelme a hozzászólásodnak?
#10
#2: Nem biztos hogy totalis hulyeseg, egy cooperativ jateknal sokkal fontosabb, hogy osszhang legyen mint az hogy kinek mennyi fragje van, egy osszeszokott/egy hullamhosszon levo csapat mindig erosebb mint egy random osszerakott. Varjuk ki a veget.
#9
YanezModerátor
A HL3 egy bukta lenne, ha jönne. Ugyanis már akkora elvárások vannak a játék felé, hogy legyen bármilyen pazar, akkor sem lenne már elég jó. A harmadik résznek időben kellett volna jönnie, és akkor lehet még most is örömmel emlékeznénk rá vissza. Így viszont az a hajó már elúszott. Ettől persze még jöhetne a 3-ik rész, de abban nem lenne köszönet!
#8
#7: De jobb se sok! :)))

Amúgy a HL3-at már nem fogjuk megélni, ugyanis bizonított tény, hogy a Valve nem ismeri konkrétan a '3'-as számot... Bukta! :(
#6
#5: Leulhetsz! Koszonjuk!
#5
Ez a Half-Life az egyik legjobban túlértékelt játék.
#4
Undorító clickbait cikk
#3
ha az amire gondolok akkor gyengén fog muzsikálni
#2
kit érdekel, hogy mennyire jól vagy sz**** játszik valaki, hanem ahogyan viselkedik úgy lesz berakva játékokba? nálam már most bukott koncepció, de ne legyen igazam