A japán Pókember is meglátogatja a Pókverzumot?

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár még nem sokat tudunk a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásáról, az biztos, hogy ezúttal is számos univerzum Pókemberét terelik majd össze a készítők a vásznon. Talán a japán Pókember is beköszön majd?

Múlt héten érkezett a jó hír, hogy készül a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása, és már azt is tudjuk, hogy 2022. április 8-án kerül majd mozikba a második rész. Sajnos ennél több konkrétum nem derült ki az animációs filmről, az viszont előre borítékolható, hogy ezúttal is számos univerzum Pókemberét láthatjuk majd felbukkanni a vásznon.

Nagyon úgy néz ki, hogy a szuperhősök között a japán Pókember is felbukkan majd, az ő érkezését maga Phil Lord, a mozi producere erősítette meg a Twitteren. Miután egy rajongó felajánlotta neki, hogy ő szívesen megtervezné a japán Pókembert, ha esetleg szerepet kapna a folytatásban, Lord azt mondta, "már megtervezték", vagyis minden jel szerint valóban számolnak a karakterrel.

És hogy ki az a japán Pókember? Nos, a Dragon Ballt, a Digimont és a Sailor Moont is jegyző Toei még 1978-ban indított egy élőszereplős Pókember-sorozatot, amely 41 epizódot élt meg. Ebben is visszaköszönnek a szokásos Pókember-dolgok, csak épp a sztori lett egy "picit" más: főhősünk egy Takuya Yamashiro nevű motorversenyző, aki szemtanúja lesz annak, amint egy Marveller néven idegen űrhajó belecsapódik a földbe.

Yamashiro ekkor tesz szert szuperképességekre, ráadásul egy karkötőt is kap, amivel irányítani és óriásrobottá tudja alakítani a Marvellert. Szüksége is lesz erre, elvégre a világunkat em más, mint Professor Monster és az ő gonosz serege fenyegeti...

Fent a sorozat intróját láthatjátok.

2.
2.
Effecta
#1: Na az tenne romokba rovid idon belul :D
1.
1.
Deadpool
Majd ha az Olasz Pókember lesz benne, na akkor szól nagyot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...