Látványosan csökkent az Activision bevétele

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, és bár a kiadó számai jobbak lettek a vártnál, gyakorlatilag minden téren visszaesésről számolt be a cég. Jöhet a mobilos felmentősereg?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#8: Ps store-ban még az addonok is 70 centről indulnak... mi a jó francot keresne ő ott...
#10
#5, #9: A kampány alapjába véve szerintem megfelelő hosszúságú és a végigjátszása után feloldódik az Adventure Mode (csak ott megtalálható zónákkal) amibe 100+ órákat bele lehet rakni, 20 nehézségi fokozat közül lehet választani a Normaltól a Torment 16-ig ezzel exponenciálisan növelve a legendary gear-ek esésének a lehetőségét + 70-es szint felett már paragon-szinteződés van szóval szinte a végtelenségig lehet tápolni a karaktert. Emellett kb 3 havonta vannak nagyobb update-ek + season eventek exkluzív gearset-ekkel, transmogokkal, petekkel, stb-vel. Nyilván nem WoW-szintű frissítésekre kell gondolni ahol a patch-ek szinte új kieg-nek megfelelőek mert azért ez nem egy MMO de normálisan szinten tartják a játékot hogy mindig legyen miért visszatérni.
#9
#4: Milyen tartalommal látják el a Diablo 3-at?
Nem kötekedésből,csak kíváncsiságból kérdezem.Egyik Diabloval se játszottam,de múltkor láttam egy gameplay-t róla és ránézésre olyasminek tűnik,mint a Baldur's gate:dark alliance.Fontolgatom,hogy megveszem,ha akciós lesz.
#7
#2: A cod amilyen számokat produkál bőven elég nekik az az 1 is ,ha totál nem lenne más akkor se halnának éhen.Egyszer valaki ihatna náluk gyógyszerre piát és eljárhatna a keze az akciók felett hogy a régi Codok kapjanak értelmes árakat/leárazásokat
#6
#4: Ne foglalkozz az ilyenekkel. Manapság akkora divat szidni a blizzardot és játékaikat mint a rendszeresen megjelenő CoD játékokat.
#4
#3: Milyen casual-ra gondolsz? A WoW-ot és a Diablo 3-at folyamatosan látják el tartalommal (szvsz mindkettő iszonyat élvezetes, én napi szinten tolom őket), a Starcraft 2 is megkapta a maga kiegészítőit az évek során, a Starcraft és Warcraft 3 kapott/kap remastered verziót, és végre jön a Diablo 4 is. A többiről nem tudok nyilatkozni mert nem különösebben érdekelnek se a mobák se a multi lövöldék. Tény hogy nem érkeznek vadiúj címek tőlük, de ami van az szerintem nagyon is értékelhető.
#3
Miért ? A blizzard mi a jó istent csinált az emúlt tíz évben a kazuál szeméten kívül ???
#2
Nem csoda, lényegében már nincsenek is címeik, ha kivesszük a Blizzardot, az elmúlt években már csak cod, Destiny (már ez sincs) és az a pár remake. Még a Sekiro köthető hozzájuk, bár ott gondolom tényleg csak kiadók voltak, nem sok közük volt hozzá.