Új pályákkal bővült a Call of Duty: Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 8.
  • Letöltés
Link másolása
Kaptunk egy frissítést a Call of Duty: Modern Warfare-hez, amely amellett, hogy két új pályát és egy játékmódot ad hozzá a játékhoz, még egy kicsit a balanszon is finomít. Most már nem kell annyira félni a claymore-tól!

Érkezett egy frissítés a Call of Duty: Modern Warfare-hez, amely bővíti egy kicsit a játék tartalmát, és némi finomhangolást is felvonultat a játékegyensúly érdekében.

A tartalmi újdonságok között két új pályát és egy játékmódot találunk. A mezei multiplayerben a Shoot House teszi tiszteletét, míg a Ground War-rajongók a Krovnik Farmlandet kapják meg a playlistjükbe - érdekesség, hogy korábban mindkét pálya neve felbukkant egy adatbányász masszív szivárogtatásában. A régi-új játékmód pedig a területfoglalós Hardpoint.

A frissítés balanszol is egy kicsit. Valószínűleg sokan örülnek neki, hogy a claymore-t erősen nerfelték, az mostantól eleve kevesebbet sebez, és a hatótávolsága is csökken, mind az érzékelés, mind a robbanás sugarát tekintve. Mindennek a tetejébe az EOD perket is felturbózták a fejlesztők, vagyis az még jobban csökkenti az aknák robbanásából származó sebződés mértékét.

Érdemes továbbá kiemelni, hogy a katonák trappolásából is visszavettek a készítők, ez azt jelenti, hogy a falak és a különböző tereptárgyak jobban megfogják majd a hangokat, és eleve halkabban is lépdelnek majd a karakterek. Az Infinity Ward ezen a téren még tervez változtatásokat egyébként - a javítások teljes listájáért erre tessék!

A Call of Duty: Modern Warfare PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelent meg, a játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el. Az Activision a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése apropóján elhintette, hogy az első szezon (és vele az első battle pass) decemberben rajtol el.

2.
2.
Falcon
A trappolás az nagyon durva kis túlzással a pálya túlsó véget is hallani lehetett az első mecssemet egy sarokba töltöttem egy szobába mert azt hittem mindenki itt van a ház körül de ra kellet jönnöm hogy csak elcseszték a játékot sörétes puska is túlzás
1.
1.
Igen, az anyátok valagát! A játék telepít 40 gigát lemezről, után frissített 60 gigát. Majd két napra rá most megint egy 61 gigás frissítés.:(

Közben meg minden porcikájában átlagos a játék, semmi nem indokol ekkora frissítéseket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...