Rainbow Six - ütős újdonságokat hoz az új szezon

A hétvégén hivatalosan is bemutatkozik a Rainbow Six: Siege aktuális évadának negyedik szezonja, a Operation Shifting Tides, ami az új operátorok és térkép mellett izgalmas kiegészítőkkel és fegyverekkel is bővíti a repertoárt.

Hétvégén, a Pro League Season X Finalsen mutatkozik be a Rainbow Six: Siege következő szezonja, amiről már tudjuk, hogy Operation Shifting Tides címen fog futni. Természetesen most is a szokásos újdonságokra lehet számítani, vagyis két új operátorra és egy térképre.

Az új játszható karakterek és képességeik egyelőre nem ismertek, egy videó azonban elárulja, hogy egy ütős mesterlövészpuska és egy, a védekezéshez szánt kiegészítő már biztosan benne lesz az évad negyedik szezonjában.

A feltételezhetően kenyai és indiai operátorok egyike biztosan kap egy CSRX-300 nevű puskát, aminek az az érdekessége, hogy olyan lövedéket használ, amivel úgy hasítanak át a golyóink a falakon, mint kés a vajon. Emellett kapunk majd egy ennél combosabb lövedéket is, ami a páncélozott falak ellen lesz hasznos.

A másik újdonság egy kiegészítő lesz, a Mag-NET, ami lényegében egy elektromágneses erőteret hoz létre, így képes a kilőtt golyókat magához vonzani.

10 komment - szólj hozzá!