Rainbow Six - ütős újdonságokat hoz az új szezon

A hétvégén hivatalosan is bemutatkozik a Rainbow Six: Siege aktuális évadának negyedik szezonja, a Operation Shifting Tides, ami az új operátorok és térkép mellett izgalmas kiegészítőkkel és fegyverekkel is bővíti a repertoárt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#7: Azért most már ott van a Newcomer és az Unranked mód.
De egyedül nem sok értelme van nekiugrani ennek a játéknak,mert a kommunikáció azért nagy segítség tud lenni.
Elég szerencsétlen vagyok néha,mert hamar megunom,de még így is,hogy 3-an 4-en játszunk 0.97-es nyerési arányunk van,ha egyedül tolom 60% hogy kikapok.
#9
#8: Az egyik legjutalmazóbb játék a világon, emlékszem hogy mennyire kiabáltam mikor lehoztam egy 3v1-et :D
#8
#7: Sok szempontból kell türelmes legyen az ember, az biztos. :) Szerintem nincs még egy olyan játék, amiben ennyit szoptam volna, ennyi csalódás ért volna. De talán pont ebből fakadóan hatalmas sikerélmények és "ez az b+, megcsináltam" pillanatok is vannak. :)
#7
#5: Nem, ráadásul a közösség is szándékosan baszakszik a kezdőkkel, szóval aki belekezd az tényleg kerítsen 4 embert mert nagyon meredek a tanulási görbe, főleg ha meccsenként kickelnek mert a csgo-s filozófia alapján kicsit bátrabban mész a kelleténél.
#6
#5: Nem is az. Ez sajnos tény. Mindenképp hasznos ha az ember kreít maga mellé olyat, aki azért képben van az alapokkal, akkor elég gyorsan megy a felzárkózás. És nagyon sok mindenre segí ráhangolódni, ha az ember streameket.
#5
SLi
#1: egy baj van vele hogy baromira nem tűnik kezdő barátnak
#4
#3: Akkor lehet hogy a Bronze 1-emmel ezt most kihagyom de köszi azért! Igyekszem fejlődni de elég "friss hús" vagyok még.
#3
#2: Hát elég hektikusan játszunk, főleg estefele én, jó esetben 1-2 órát, de most volt egy pár hónapos kihagyás házvásárlás, költözés, felúj ítás, egyéb nyalánkságok miatt. :) Nem vesszük nagyon komolyan, így vagyunk olyan Gold1-2 - Plat 3 körül. Ebben a szezonban csak 2 napja lett rankom, az plat 3. De vannak riktábban csatlakozó haverok is silvertől, diáig. :)
#2
#1: Milyen rankon vagytok? Esetleg nyomhatnánk együtt, úgyis magyarokat keresek akik mellett nem gáz ha hibazok :D most kezdtem egy hónapja
#1
Minden hibája ellenére is példaértékű, ahogy a Ubisoft bánik a Siege-el. Személy szerint 2 év aktív játék után is folyamatosan leköt, és gyakorlatilag minden más online shootert/fps-t kiírtott a repertoárunkból a haverokkal.