Death Stranding - irány az Epic és a Steam!

Az 505 Games bejelentése szerint a Death Stranding PC-s verziója egyszerre fog elrajtolni az Epic Games Store és a Steam felületén, így egyik platform sem élvezhet majd időleges exkluzivitást.

Kommentek

#60
Törölt felhasználó
#13: Köszönöm szépen a bemutatást. Talán az oldal tesztjének is így kellett volna kinéznie.Érdekes , kíváncsi leszek rá-Aki meg nem játszott mág vele mi a francnak írkál hülyeségeket?
#56
#55: Jól van. Vettem a lapot.
#54
#53: Ebben igazad van. Valóban túlzás volt részemről új szintnek nevezni. Mondjuk karakterek tekintetében tartom, de azóta én is találkoztam néhány alacsonyabb felbontású objektumokkal a játékban. Szóval ja, de azt sem mondanám hogy Hzd szebb. Esetleg ha vak lennék. Mindkettőnek meg van az erőssége, gyengesége de nálam koherensebb a Death Stranding képi világa, egységesebb, realisztikusabb és hangulatosabb. A maga gyengeségeivel együtt. Szeretem egyébként a kritikáidat, már csak azért is mert én sokkal inkább a pozitívumokat szoktam észrevenni egy játékban,( pl hogy miben fejődőtt a többi játékhoz képest, mi ami előrelépés) Te pedig inkább a negatívumokra koncentrálsz és egy más aspektusát mutatod meg a játéknak, amit lehet észre se vettem addig. Érdekes hogy a nézőpontok különbözősége és néha egyezése miatt alakulhat ki egy objektív kép a gk olvasók között. Egészen más ember benyomását kelted amikor egy játékról beszélsz és nem személyeskedsz. (ez rám is vonatkozik) Szeretnék többet olvasni ettől az embertől.
#51
#50: Digital Foundry...
#50
#32: Nem én mondtam hanem a sigital foundry. Szerintem azért ők jobban értenek hozzá mint te vagy én...
#49
#43: Tegnap este 9 körül nekiestem, azt vettem észre hajnali 3 óra van kb úgy éreztem mintha 1 órát nyomtam volna vele. Lassan haladok mindent elolvasok. Interjúkat, médiát stb. Kerülő útvonalak. Hihetetlen milyen nyugis mégis mennyire időrablóan élvezetes a játék.
#47
#40: Annyira szép? Bakker, be kell szereznem! Látvány bu@i vagyok!
#45
#44: Úgyhogy ha végig vitted írhatnál egy blogot róla, engem érdekelne mit nyilatkozol.
#43
#38: Ezzel a véleményeddel pl teljesen egyet tudok érteni és teljesen kiszúrható azonnal a minta képeiden, hogy miről beszélsz. Viszont a jobbak tényleg jól néznek ki. Mindig azt mondom, hogy bármilyen grafikával lehet jó egy jó játék és talán el is néz az ember dolgokat, ha a többi passzol. Ennek a játéknak erősen stilizált a grafikája, feltehetően atmoszféra építés szándékos céljából. Volt más sétálós játék is már, közel sem volt ilyen grafikája, de ott is működött a formula, itt is érdemes meghagyni a lehetőséget a játéknak, hogy maga bizonyítson.

Ez mind tök jó dolog, de ez amúgy grafikailag tényleg nem evolúciós meg generációs lépés, ez még ugyan ez a generáció és grafika. Annyi hogy itt a hapsira meg a bevilágításra ment el az erőforrás, míg egy UC vagy TR játéknál ugyan ennek a gépnek az erőforrása a dzsungelre és a benne rohangáló állatokra és szereplőkre ment el.

Persze akkor is jónak minősül ez a grafika, ha a lehető legjobban szolgálja a játékmenetet és a hangulatot.
#42
#7: Nem mondanám, hogy annak unalmas aki nem játszott vele :) Nekem nincs konzolom, és eddig egy magyar streamer videót néztem csak róla, az első 1,5 óráról. PErsze sokat olvastam róla az elmúlt hónapokban és vártam már nagyon. Nagyon tetszett a stream alapján is és nem tartottam unalmasnak még úgy sem, hogy nem én játszottam. Persze többet nem nézek videot róla, majd ha megjelenik PC-re kijátszom :). Azonban azt már most eldöntöttem, hogy nem fogom egyhuzamban letolni, pár naponta, pár órát tolom majd. Ez szerintem nem az a típusú játék, amivel lehet azonos érdeklődéssel 100 órát játszani 10 nap alatt. Valsz jobban fog tetszeni, ha heti 1-2-3 alkalommal játszom vele csak pár órát, így megmarad a felfedezés és a környezet izgalma.