Friss képeken a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 9.
  • Képek
Link másolása
Öt újabb 4K-s kép érkezett a várva-várt repülőszimulátorról, melyek alapján még mindig elképesztően fest a játék. Ha minden igaz, még VR-ban is élvezhetjük majd a repkedést szerte a nagyvilágban.

Korábban már felmerült a pletyka, hogy a Microsoft Flight Simulator is támogatni fogja az NVIDIA valós idejű sugárkövetéses technológiáját, ám ha ez így is van, az alfaverzióról érkező képeken ezek még garantáltan nincsenek bekapcsolva. Viszont a látvány már így is gyönyörű.

A tökéletes repülős élmény elérésének érdekében lehet, hogy még VR-módot is kapunk, bár a Microsoft illetékesei egyelőre óvatosan fogalmaztak a témával kapcsolatban: ha össze is jön a dolog, akkor is csak a megjelenés után számíthatunk rá. A Microsoft Flight Simulator repülői a tervek szerint 2020-ban hagyják majd el a hangárokat.

14.
14.
dareal
elméletileg lesz valamiféle élővilág. bird strike az eddigi simekben is van, személy szerint nagyon sokat várok az új FS-től.


https://youtu.be/bbea7Umks2c
13.
13.
hedzsooo
#11: Na, az zsír! Az lenne jó, ha EZT a látványt ami ebben a cikkben is figyel ebből az új játékból, összeeresztenék és GTA/RDR szintű, élőbbnek nevezhető világgal. :)
12.
12.
logic5
#6: Köszi, utána nézek!
11.
11.
Juha
#8: Fsx-ben is benne volt már, az első küldetések (inkább oktatás) között mi sárkánnyal kerestünk valami elcsatangolt orrszarvút talán, míg a földön jeep-ekkel kutattak, és rádión jöttek az instrukciók.
Közben zebrákkal, zsiráfokkal is találkozhattunk. A vízen hajók úszkáltak, persze ütközni nem tudtunk velük és az autókkal sem, de hangulatfokozásnak elment.
10.
10.
Stranger
#8: Meglepődnék ha azt is megcsinálják. Azért a hardver is limitál még.
8.
8.
hedzsooo
Nekem akkor fog tetszeni az ilyen hű de kidolgozott repülős szimulátor, ha mint a sandbox játékokban, itt is lesz valami élet... Szóval afrikai táj felett elsuhanva látjuk az állatokat a szabadban, csordákban mozogni, túlzottan alacsonyan, közel repülünk hozzájuk, reagálnak rá, stb. ... Lehetnének a levegőben pl. madár rajok is, így ha nem megfelelő magasságban repülünk, akár gondot, sérülést és meghibásodást is okozhatnának a gépeinkben, stb. ...

Szóval szépnek szépek ezek a tájképek, csak túlzottan ridegek, élettelenek számomra.
7.
7.
Cooper911
#3: A képek alapján:
Cessna 208, Pilatus PC10, Piper Cub, Diamond DA62.
De biztos hogy sokkal több lesz és ami nem lesz benne azt majd a mod készítők megcsinálják.
6.
6.
Juha
#4: Saitek-nél vannak jó, és megfizethető kormányok/pedálok.
A többi műszerük viszont nálam sokszor leállt/lefagyott, de a Pro Flight Yoke tette a dolgát Fs9 és Fsx alatt (Ez 7-8 éve volt, azóta biztos van jobb is a piacon).
5.
5.
logic5
#4: Ha az utasszállítók benne lesznek, legalább a népszerű, és a régebbi modellek, engem megvettek.
4.
4.
logic5
#3: Még nincs, de rengeteget ígérnek. Ez miatt tuti veszek majd valami komoly repcsi kontrollert!
3.
3.
Rókalesőcipő
Arról nincs valami infó, hogy milyen repcsik lesznek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...