Friss képeken a Microsoft Flight Simulator

Öt újabb 4K-s kép érkezett a várva-várt repülőszimulátorról, melyek alapján még mindig elképesztően fest a játék. Ha minden igaz, még VR-ban is élvezhetjük majd a repkedést szerte a nagyvilágban.

Kommentek

#14
darealModerátor
elméletileg lesz valamiféle élővilág. bird strike az eddigi simekben is van, személy szerint nagyon sokat várok az új FS-től.


https://youtu.be/bbea7Umks2c
#13
#11: Na, az zsír! Az lenne jó, ha EZT a látványt ami ebben a cikkben is figyel ebből az új játékból, összeeresztenék és GTA/RDR szintű, élőbbnek nevezhető világgal. :)
#12
#6: Köszi, utána nézek!
#11
#8: Fsx-ben is benne volt már, az első küldetések (inkább oktatás) között mi sárkánnyal kerestünk valami elcsatangolt orrszarvút talán, míg a földön jeep-ekkel kutattak, és rádión jöttek az instrukciók.
Közben zebrákkal, zsiráfokkal is találkozhattunk. A vízen hajók úszkáltak, persze ütközni nem tudtunk velük és az autókkal sem, de hangulatfokozásnak elment.
#10
#8: Meglepődnék ha azt is megcsinálják. Azért a hardver is limitál még.
#9
#8: Autos forgalom a varosokban van.
#8
Nekem akkor fog tetszeni az ilyen hű de kidolgozott repülős szimulátor, ha mint a sandbox játékokban, itt is lesz valami élet... Szóval afrikai táj felett elsuhanva látjuk az állatokat a szabadban, csordákban mozogni, túlzottan alacsonyan, közel repülünk hozzájuk, reagálnak rá, stb. ... Lehetnének a levegőben pl. madár rajok is, így ha nem megfelelő magasságban repülünk, akár gondot, sérülést és meghibásodást is okozhatnának a gépeinkben, stb. ...

Szóval szépnek szépek ezek a tájképek, csak túlzottan ridegek, élettelenek számomra.
#7
#3: A képek alapján:
Cessna 208, Pilatus PC10, Piper Cub, Diamond DA62.
De biztos hogy sokkal több lesz és ami nem lesz benne azt majd a mod készítők megcsinálják.
#6
#4: Saitek-nél vannak jó, és megfizethető kormányok/pedálok.
A többi műszerük viszont nálam sokszor leállt/lefagyott, de a Pro Flight Yoke tette a dolgát Fs9 és Fsx alatt (Ez 7-8 éve volt, azóta biztos van jobb is a piacon).
#5
#4: Ha az utasszállítók benne lesznek, legalább a népszerű, és a régebbi modellek, engem megvettek.
#4
#3: Még nincs, de rengeteget ígérnek. Ez miatt tuti veszek majd valami komoly repcsi kontrollert!
#3
Arról nincs valami infó, hogy milyen repcsik lesznek?
#2
#1: Ace Combat ilyan grafikával és realizmussal, mert itt azon is oltári hangsúly lesz. Maga az élmény hogy virtuális repülőt vezetsz. Az Ace Combat azért nem sok repülési élményt adott, agyatlan árkád lövölde volt.
#1
Hirtelen elkezdett erdekelni a repűlős játékok. Azért egy Ace Combat ilyen grafikával oltári lenne.